Фан Клуб: Барселона

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.429
Поени од реакции
39.042
Дај бре испарете со овој Лаутаро, досадни сте. Шпиц ќе играл лажна деветка црна осмица овој ќе му додавал овој асистенции, да вебам и пц менаџерите.

Еден мал милион проблеми у клубот, а они запнале за стоти по ред астрономен трансфер во нападот шо како прво нема да се оствари, и како второ и да се оствари ќе биде Гризман 2.0 ... Не е битно дали го бива или не, едноставно не е ниту време, ниту би имал слобода да игра како што игра во Интер. Барем ова е јасно ко ден.

Незнам зошто толку страв од тоа да се ризикува една сезона со млад талент, мора ние да имаме 3ца класа играчи во нападот. :facepalm: Огромна штета за малиот, сеа и Суарез ќе останува, терен нема да помириса. Се надевам само на Куман да покаже cojones, ништо друго не помага.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.309
Поени од реакции
4.230
Видал и Суарез нема шанси да останат. Можно е само Умтити пошо никој не го сака, ама и он на крај ќе оди у Лион ако не друго.

Мене повеќе ме интересира што ќе се праи со другите: Рафиња, Тодибо, Алења, Вагуе, Педри, О.Бускетс, Миранда...

На Рафиња ќе му земат 10 милиони, на Тодибо 20 и толку.. другиве пошо не можат да ги продадат ќе ги пратат на позајмица..ама барем убаво би било ако може сите во ЛаЛига да останат...

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.357
Поени од реакции
7.122
Да де, зашто Барса не е позната по тоа да дава 100+ милиони за играч со добра полусезона.
Приходите на клубот заради играње пред празни трибини, затворање на музејот и фан клубот се драстично намалени, корона кризата досега Барса ја кошта преку 150 милиони евра пари од навивачи...... Да беше по старо можеби ќе го купеа играчот за кој постои интерес само од Барса, а другите не виделе нешто посебно во него па не се трудат да го намамат во своите редови

Член од
5 март 2018
Мислења
17.160
Поени од реакции
19.560
Фати Гризман Меси, на клупа Депај да ротира со Гризман и Фати ова е и повеќе од добар напад за Барса, мора да купат и десно крило оти на Дембеле стакленко не можат да се ослонат, исто и класичен шпиц немаат, една суспензија или повреда на Гризман и кој ќе игра напред, Депај едвај 60 минути можи да изигра.
Не знам дали има на пазарот достапен напаѓач за не многу голема сума.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.309
Поени од реакции
4.230
Фати Гризман Меси, на клупа Депај да ротира со Гризман и Фати ова е и повеќе од добар напад за Барса, мора да купат и десно крило оти на Дембеле стакленко не можат да се ослонат, исто и класичен шпиц немаат, една суспензија или повреда на Гризман и кој ќе игра напред, Депај едвај 60 минути можи да изигра.
Не знам дали има на пазарот достапен напаѓач за не многу голема сума.
Со Депај сме средени. Фати може да игра 9ка, Депај, Гризман и Меси. Десно го имаме Дембеле, Тринкао и Меси.
Лево Фати, Депај, Дембеле и Кутињо.
Така да, покриени сме.

Депај, Вајналдум и Гарсија според мене ќе се засилувањата.. и сите 3 заедно нема да коштаат повеќе од 65-70 милиони.

Мене ме плашат бековските позиции само.

А тебе @cholismo колку ќе ти се смеам ако на крај Суарез заврши кај вас... :D

Член од
5 март 2018
Мислења
17.160
Поени од реакции
19.560
Со Депај сме средени. Фати може да игра 9ка, Депај, Гризман и Меси. Десно го имаме Дембеле, Тринкао и Меси.
Лево Фати, Депај, Дембеле и Кутињо.
Така да, покриени сме.

Депај, Вајналдум и Гарсија според мене ќе се засилувањата.. и сите 3 заедно нема да коштаат повеќе од 65-70 милиони.

Мене ме плашат бековските позиции само.

А тебе @cholismo колку ќе ти се смеам ако на крај Суарез заврши кај вас... :D
Гризни јазик :)

Не ме чуди, со оглед на имињата кои се спомнуваат, сите над 32 години.

Не само вие, и ние и Реал не правиме ништо оваа сезона со трансферите засега, после ќе не резилат во ЛШ екипи од втор ранг, епа ќе не резилат :)

Член од
29 април 2015
Мислења
4.309
Поени од реакции
4.230
Гризни јазик :)

Не ме чуди, со оглед на имињата кои се спомнуваат, сите над 32 години.

Не само вие, и ние и Реал не правиме ништо оваа сезона со трансферите засега, после ќе не резилат во ЛШ екипи од втор ранг, епа ќе не резилат :)
Демек затоа уште не е реализиран трансферот на Суарез во Јуве.
Преферерирал да остане у Шпанија и немал ништо против да соработува со Симеоне.
Секој ден ќе повраќа на тренинг, свесен ли е. :D

Член од
5 март 2018
Мислења
17.160
Поени од реакции
19.560
Демек затоа уште не е реализиран трансферот на Суарез во Јуве.
Преферерирал да остане у Шпанија и немал ништо против да соработува со Симеоне.
Секој ден ќе повраќа на тренинг, свесен ли е. :D
Ќе го суреди Ортега, има да го направи во телото како стапче од лижалче :D
Шала на страна како сме мизерни во нападот Суарез и не е така лоша опција за нас, полош од Коста не вервам да е во моментов :)
За Алваро имам надеж дека ќе остани и ќе истурка до двоцифрена бројка на голови ако добие солидна минутажа оваа сезона нормално.

M

Mayavin

Гостин
Дај бе више нека се изгуби од клубов, ако стварно остане би сакал Меси уште во зимски преоден рок да си замине и притоа да биде исвиркан од страна на сите навивачи. Знам убаво што пишав и си стојам на зборот. Преку кур ми е веќе од нив двајца. Неможе човеков да се спрема да си иде, Меси се враќа на тренинг овој ми пушта фејк вести дубари ке си чилал во клубот. Како не му е срам после оние видеа како трча уште да продолжува да се курчи не ми е јасно. Ти помина времето во клубот, жити очи дај иди си барем нема цел фан база да те мрзи цел живот.

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.676
Поени од реакции
4.155
@Mayavin имаше некој што пиша дека не било поврзано враќањето на Меси со останување на Суарез.
Рано е да се збори, но ќе видиме до крај на трансфер периодот што ќе се случи.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.590
Поени од реакции
13.957
@Mayavin имаше некој што пиша дека не било поврзано враќањето на Меси со останување на Суарез.
Рано е да се збори, но ќе видиме до крај на трансфер периодот што ќе се случи.
Да почекаме, но се води кон тоа дека Куман е нов кравар и воглавно ништо нема да се смени. Згора на тоа клубот е во толку голема дупка што и 20 милиони се преголема цена за клубот, барем така изгледа во моментов.

Член од
13 септември 2015
Мислења
1.056
Поени од реакции
2.550
Па подобро да остане него ли да му платиме 25м за да си замине,а и добар е да влегува од клупа на тесни утакмици.Лани имаше 20 голови што не е воопшто лошо

M

Mayavin

Гостин
Па подобро да остане него ли да му платиме 25м за да си замине,а и добар е да влегува од клупа на тесни утакмици.Лани имаше 20 голови што не е воопшто лошо
Од сезона по сезона се полош и полош станува, се надевам ги виде оние видеа кај што му виси стомакот и едвај трча. Ако остане веруј дека само него Меси ке го бара на терен, макар и офсајд да е и со 3ца играчи окулу него. Видовме што се дешаваше задњава сезона, па после Меси и Гризман не се мирисале, братон слободен на зицер позиција овој на Суарез му ја дава а ова дрвово незнае топка да прими. Значи братов треба да прифати дека веќе не е за у клубов, и нека се гони у три лепе усвете.

Тиебам револуцијата, едвај од Ракитич се отарасивме, од Видал сеуште не, нит пак Суарез ке си замине, нит Вајналдум ке дојде. Ти се мочам во банана клубот, заслужуваат двоцифрена бламажа ви ебам племето глупо.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.429
Поени од реакции
39.042
Овој Куман изгледаше некој авторитет али курац, уште една овејната малока што ќе ја шутнат на крајот на сезона кога ќе завршиме 5ти и ќе се пласираме директно во ЛЕ.

Kajgana Shop

На врв Bottom