Ja gledam i jas bet365 trgna kvoti na ovaa..ke gi obolat kakov napad samo izvadija.Portugal - Belarus U21 t1 2+ pp 2.51 Kopacka воа ми е value , едноставно коеф вреде да се ризикува. Португалија трга офанзивно.
Zdr mami4ki, 3/3 100% учинок рано насабајле, izi $$$$$$$$$$$$Ае да видеме у шо да инвестираме денеска пари ( вчера Азеренка ја ублажи загубата од Холандија и Корне , 8/14 добитни и го заврши дено со благ минус ебаго)..
За старт :
Кецманович - Нишикори 1 1.93 , Кецманович е 47ми тенисер на АТП,играше на УС ОПЕН, испадна од Баутиста у второ коло ( 3:1 пораз ), летото се загреваше на земја по егзибициски турнири ( 6/7 победи).
Нишикори нема играно година дена од ланскиот УС ОПЕН, имаше долга пауза заради повреда на лактот, пред скоро време беше позитивен на корона со благи симптоми.
Србинот ми делува ко у подобра форма од косоокиот,коеф е таман , очекувма да падне до после дополнително. Немат играно меѓусебе.
Мартинчова - Кочарието 1.84 Копачка , Италијанката пред два дена играше финале во Прага што го загуби од Кучова, вчера одигра долг меч со Шопс 1:6 7:6 5:7,практички е без ден одмор од 02.09 . Сега од Прага леташе за Истанбул.
Мартичова не е нешо посебно и ова не е тип бидејќи е поквалитетна или во подобра форма, туку едноставно мислам дека Италијанката физички ќе падне после волку напор ( 6 дена по ред дуели и лет Прага -Истанбул измеѓу).
Бушар - Кунг -3,5 1.79 Копачка ( победа за Бушар е 1.48 ) Ваљда Инста кралицата се реши да игра тенис ова лето. Имаше добар дуел со Мартенс во Прага , вчера ја победи Јорович , а денес е фаворит против Кунг , тенисерка шо пред 5 дена загуби ко 1.15 фаворит во Прага. Ова и е вчерашниот дуел : https://www.rezultati.com/utakmica/8dfo9xLa/#tijek-meca;1 ( изборојте колку пати го има загубено сопствениот сервис). Е Бушар не е Гато, па тие загуби да се поправаат лесно. Мислам дека Тука Бушар ќе ја збрише Кунг. Онлајн коеф е веќе 1.33.
Автоматски споено мислење:
Јас го гледав ( јбг мирно дежурство ) , Кенин беше пренервозна, ко некоја неебана ,а Мартенс одигра ептен добро, смирено со добри,прецизни удари. Кенин ногу брзаше и правеше ногу грешки.
Сочи 3.10 МЛ Валуе немојт Трактор да е фаворит во никој случај 1.7
Dobro be lugje od kaj izlegvate vie vaka tolku mnogu bez elementarni poznavanje na osnovni raboti?? Abe kako nema da ja Dobie oblozuvalnicata na Sud?? Koj k@r faktor se tie, ako mislis deka se zastiteni odma da ti kazam Ne Se. Ke tuzhi i ke Dobie, tocka. Boce pisimi vo poraka ako ti trebaat pari za tuzba. Odi tuzigi tamu nikogas nema da mu tekni da se majmunosvat poke. Em ke se spasis sebe em site Nas. Ne e dovolno so ne dupi na zdrav mozok drzavata so 15%, sega treba i nepismena decurlana, menadjeri so izigravaat da ne dupat. Tie taka odgovara at samo da si go zacuvaat rabotnoto mesto.abe nisto nema da napraj so tuzbi samo ce se odadi od pari po sudoj i na kraj pak toj ce bidi vo krivo ce tuzite oblozuvalnica to ti e isto ko da ja tuzis drzavata a koj dobil so tuzel drzava nikoj i na kraj ne samo so ce padni tuku ce treba toj da gi plajca site trosoci
Зошто, корона? Нема инфо никаде ништо.Португалија одложена ??
Ебаго..https://www.uefa.com/under21/match/2026730--portugal-vs-belarus/
Абе ајде...
Security reasons на UEFA пишуваЗошто, корона? Нема инфо никаде ништо.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Факинг Латвија ... факинг латвици.. Шо мора да видам паблик бетЈа едно комбо :
Кунлун under 1,5 1.52
Latvia - Estonia U21 -1,5 1.88
Hercog under 12,5 gejma 1.41
на рамно 4 коеф Копачка
Nikad lakse.. belgija se sprda momentalno, 10 mozat da dadatZa utre... (Vekje deenes)
Farski - mkd 2 1,55
Pobedata na farski vrz izrael ni ja kaci kvotata, nema sansi da ni dadat ovie gol, edna spanija edvaj ni dade gol ne pak ovie.. Mislam deka sme vtora repka po kvalitet vo grupava i bi trebalo da gi dobiele lesno i sigurno.. moe predviduvanje 0:2 tocen
Belgija - Island 1@3+ 1,70 ili T1 3+ 1,80
Apsoluten favorit belgija, island se branat so site igraci, ne znam kako samo ke dadat oni gol, zatoa malce nesfatliva kvota, ako vekje e 1 i 3+ ondak 3:0 apropo T1 3+..
Kvotite od Zlatna
Ne sum baksuz ko tebe..Ako ti zavrsi 2 2 ke vidis nikad lakse