Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
Туку Муте сеа како се радува на резултато кај Аужер и Тием

Член од
23 август 2010
Мислења
39.882
Поени од реакции
116.190
Утре интересни парови кај жените. Двете големи фаворитки немаат ни сет освоено против противничките. Осака губи 3-0 односно 6-0 во сетови во меѓусебните против Роџерс, а Брејди губи 2-0 односно 4-0 во сетови против нервниот руски штрумф.
И Шаповалов мислам ќе добие утре, само кај него секогаш постои едно АКО, пошо може да му текне гулаби да тепа ничим изазван.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
И Шаповалов мислам ќе добие утре, само кај него секогаш постои едно АКО, пошо може да му текне гулаби да тепа ничим изазван.
Тој меч ми е easy skip. 3-1 има Буста против Шаповалов, си го држи сервисот, се и сешто може да има таму.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.963
Поени од реакции
9.594
Не е во мој домен али да пробам
Тампа Беј 1&5+ 3.20 Mozzart (ми идет да се операм коа глеам дека моцарт даваат најдобри квоти на хокејов)

Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
Тој меч ми е easy skip. 3-1 има Буста против Шаповалов, си го држи сервисот, се и сешто може да има таму.
Over таму и двајцата ќе добијат по еден сет и мимирише ко барем еден тајбрејк. Таман за over.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.882
Поени од реакции
116.190
Рублев не знае кај тера, меч апот скроз е на страна на Матео.

Член од
11 јули 2014
Мислења
3.088
Поени од реакции
4.461
4+ сетови утре двете машки 1/4 финалиња. Не пробувајте победник да бирате, иако Зверев и Шапо треба да тепаат.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.882
Поени од реакции
116.190
Се сменија скроз работите после првиот сет и сега Рубљо доминира. Да пробаме 9.5- сетов, да биде забавно.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Za utre... (Vekje deenes)
Farski - mkd 2 1,55
Pobedata na farski vrz izrael ni ja kaci kvotata, nema sansi da ni dadat ovie gol, edna spanija edvaj ni dade gol ne pak ovie.. Mislam deka sme vtora repka po kvalitet vo grupava i bi trebalo da gi dobiele lesno i sigurno.. moe predviduvanje 0:2 tocen

Belgija - Island 1@3+ 1,70 ili T1 3+ 1,80
Apsoluten favorit belgija, island se branat so site igraci, ne znam kako samo ke dadat oni gol, zatoa malce nesfatliva kvota, ako vekje e 1 i 3+ ondak 3:0 apropo T1 3+..

Kvotite od Zlatna

Член од
23 август 2010
Мислења
39.882
Поени од реакции
116.190
Кенин поеба добар профит од УСО. Не го гледав мечот ама очигледно тежок промашај беше типот. Јебига, више срече други пут.

Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
Ае да видеме у шо да инвестираме денеска пари ( вчера Азеренка ја ублажи загубата од Холандија и Корне , 8/14 добитни и го заврши дено со благ минус ебаго)..

За старт :

Кецманович - Нишикори 1 1.93 , Кецманович е 47ми тенисер на АТП,играше на УС ОПЕН, испадна од Баутиста у второ коло ( 3:1 пораз ), летото се загреваше на земја по егзибициски турнири ( 6/7 победи).
Нишикори нема играно година дена од ланскиот УС ОПЕН, имаше долга пауза заради повреда на лактот, пред скоро време беше позитивен на корона со благи симптоми.
Србинот ми делува ко у подобра форма од косоокиот,коеф е таман , очекувма да падне до после дополнително. Немат играно меѓусебе.

Мартинчова - Кочарието 1.84 Копачка , Италијанката пред два дена играше финале во Прага што го загуби од Кучова, вчера одигра долг меч со Шопс 1:6 7:6 5:7,практички е без ден одмор од 02.09 . Сега од Прага леташе за Истанбул.
Мартичова не е нешо посебно и ова не е тип бидејќи е поквалитетна или во подобра форма, туку едноставно мислам дека Италијанката физички ќе падне после волку напор ( 6 дена по ред дуели и лет Прага -Истанбул измеѓу).

Бушар - Кунг -3,5 1.79 Копачка ( победа за Бушар е 1.48 ) Ваљда Инста кралицата се реши да игра тенис ова лето. Имаше добар дуел со Мартенс во Прага , вчера ја победи Јорович , а денес е фаворит против Кунг , тенисерка шо пред 5 дена загуби ко 1.15 фаворит во Прага. Ова и е вчерашниот дуел : https://www.rezultati.com/utakmica/8dfo9xLa/#tijek-meca;1 ( изборојте колку пати го има загубено сопствениот сервис). Е Бушар не е Гато, па тие загуби да се поправаат лесно. Мислам дека Тука Бушар ќе ја збрише Кунг. Онлајн коеф е веќе 1.33.
Автоматски споено мислење:

Кенин поеба добар профит од УСО. Не го гледав мечот ама очигледно тежок промашај беше типот. Јебига, више срече други пут.
Јас го гледав ( јбг мирно дежурство :D) , Кенин беше пренервозна, ко некоја неебана :popce: ,а Мартенс одигра ептен добро, смирено со добри,прецизни удари. Кенин ногу брзаше и правеше ногу грешки.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Јас го гледав ( јбг мирно дежурство :D) , Кенин беше пренервозна, ко некоја неебана :popce: ,а Мартенс одигра ептен добро, смирено со добри,прецизни удари. Кенин ногу брзаше и правеше ногу грешки.
Јас се разбудив кај 3:15, одгледав 2 гема у се простив од бетот. 2 од 3 сингла вчера, плус сум половина влог.

Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
Јас се разбудив кај 3:15, одгледав 2 гема у се простив од бетот. 2 од 3 сингла вчера, плус сум половина влог.
Мене Корне и Холандија ми однееа цел профит , ама така е коа правам почетнички грешки :noze:

Kajgana Shop

На врв Bottom