Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Неможам да им се замарам ич со тужби ама ќе има ѕвонам секој ден дури не ме прифатат за добитен

Неможам да им се замарам ич со тужби ама ќе има ѕвонам секој ден дури не ме прифатат за добитен

Никогаш нема да ти го направат тикетот добитен на тој начин.

Во оваа држава мора да одиш до крај ако сакаш да добиеш нешто и пазење на секој збор и интерпункциски знак во било каква комуникација.
Мој совет да си земеш адвокат одма, тужба и без него да немаш никаква комуникација со нив.

Кунлун е екипа создадена од играчи без клуб самиот тренер кажува дека немаат многу од нив квалитет за КХЛ Али имаат солидни голмани а и автомобилист не е нешо јак во напад внимателно

Ја едно комбо :

Кунлун under 1,5 1.52
Latvia - Estonia U21 -1,5 1.88
Hercog under 12,5 gejma 1.41

на рамно 4 коеф Копачка

Добро ги има ли некој гледано Грузија, не се ваљда толку подобри од Македонија, вреди коефициент 3?
Исто би ги играл Австрија - Англија У21, на индивидуален квалитет би требало да ги добијат Англичаните.

Ќе почекам состави за да одлучам меѓу Португалија и Франција

Добро ги има ли некој гледано Грузија, не се ваљда толку подобри од Македонија, вреди коефициент 3?
Исто би ги играл Австрија - Англија У21, на индивидуален квалитет би требало да ги добијат Англичаните.

Ќе почекам состави за да одлучам меѓу Португалија и Франција
Ист калибар се како нашите, затоа е и таква квотата ако се истакнуваа со поголем квалитет ќе беше помал коеф.
Дали вреди да се стават пари на Македонија, со нашите никогаш не си на чисто ама зошто да не, на некоја поситна уплата, навивачки :)
Да има причина плус за пцуење кога ќе ги гледаш

Не зафркавајте, барем една класа се подобри нашиве. Видете ги нивните играчи кај играат, а каде нашите. Имаат еден во Шахтјор, еден во Гент, другите сите се во послаби клубови. Според мене вреди коефициентот за нас.

Не зафркавајте, барем една класа се подобри нашиве. Видете ги нивните играчи кај играат, а каде нашите. Имаат еден во Шахтјор, еден во Гент, другите сите се во послаби клубови. Според мене вреди коефициентот за нас.
Така ако гледаш играчите на Исланд играа во таа нивната лига и ги испаднаа Англија во 1/8 финале.
Грузија е по квалитет тука негде со нас ама тоа шо играчите не им играат во топ 5 лигите не мора ништо да значи, вака на хартија имаме подобри играчи ама на терен подруго е.
Како и да е и јас мислам дека ќе ги добиеме, во некој тесен меч со еден гол разлика.

Ја едно комбо :

Кунлун under 1,5 1.52
Latvia - Estonia U21 -1,5 1.88
Hercog under 12,5 gejma 1.41

на рамно 4 коеф Копачка

Овие утепаниве против Србија играа како Холандија да е во прашање а сега види ги, ама да се надеваме дека ќе ја вртат

abe nisto nema da napraj so tuzbi samo ce se odadi od pari po sudoj i na kraj pak toj ce bidi vo krivo ce tuzite oblozuvalnica to ti e isto ko da ja tuzis drzavata a koj dobil so tuzel drzava nikoj i na kraj ne samo so ce padni tuku ce treba toj da gi plajca site trosoci

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom