Кладилница (Генерална дискусија)

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.948
Неможам да им се замарам ич со тужби ама ќе има ѕвонам секој ден дури не ме прифатат за добитен

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Неможам да им се замарам ич со тужби ама ќе има ѕвонам секој ден дури не ме прифатат за добитен
Никогаш нема да ти го направат тикетот добитен на тој начин.

Lester Freamon

Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Во оваа држава мора да одиш до крај ако сакаш да добиеш нешто и пазење на секој збор и интерпункциски знак во било каква комуникација.
Мој совет да си земеш адвокат одма, тужба и без него да немаш никаква комуникација со нив.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.963
Поени од реакции
9.594
Кунлун е екипа создадена од играчи без клуб самиот тренер кажува дека немаат многу од нив квалитет за КХЛ Али имаат солидни голмани а и автомобилист не е нешо јак во напад внимателно

Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
Ја едно комбо :

Кунлун under 1,5 1.52
Latvia - Estonia U21 -1,5 1.88
Hercog under 12,5 gejma 1.41

на рамно 4 коеф Копачка

Член од
17 јануари 2011
Мислења
615
Поени од реакции
410
Добро ги има ли некој гледано Грузија, не се ваљда толку подобри од Македонија, вреди коефициент 3?
Исто би ги играл Австрија - Англија У21, на индивидуален квалитет би требало да ги добијат Англичаните.

Ќе почекам состави за да одлучам меѓу Португалија и Франција

Член од
5 март 2018
Мислења
17.151
Поени од реакции
19.546
Добро ги има ли некој гледано Грузија, не се ваљда толку подобри од Македонија, вреди коефициент 3?
Исто би ги играл Австрија - Англија У21, на индивидуален квалитет би требало да ги добијат Англичаните.

Ќе почекам состави за да одлучам меѓу Португалија и Франција
Ист калибар се како нашите, затоа е и таква квотата ако се истакнуваа со поголем квалитет ќе беше помал коеф.
Дали вреди да се стават пари на Македонија, со нашите никогаш не си на чисто ама зошто да не, на некоја поситна уплата, навивачки :)
Да има причина плус за пцуење кога ќе ги гледаш

Член од
1 април 2018
Мислења
2.122
Поени од реакции
4.125
Не зафркавајте, барем една класа се подобри нашиве. Видете ги нивните играчи кај играат, а каде нашите. Имаат еден во Шахтјор, еден во Гент, другите сите се во послаби клубови. Според мене вреди коефициентот за нас.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.151
Поени од реакции
19.546
Не зафркавајте, барем една класа се подобри нашиве. Видете ги нивните играчи кај играат, а каде нашите. Имаат еден во Шахтјор, еден во Гент, другите сите се во послаби клубови. Според мене вреди коефициентот за нас.
Така ако гледаш играчите на Исланд играа во таа нивната лига и ги испаднаа Англија во 1/8 финале.
Грузија е по квалитет тука негде со нас ама тоа шо играчите не им играат во топ 5 лигите не мора ништо да значи, вака на хартија имаме подобри играчи ама на терен подруго е.
Како и да е и јас мислам дека ќе ги добиеме, во некој тесен меч со еден гол разлика.

Lester Freamon

Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
M

Macedon1um

Гостин
Ја едно комбо :

Кунлун under 1,5 1.52
Latvia - Estonia U21 -1,5 1.88
Hercog under 12,5 gejma 1.41

на рамно 4 коеф Копачка
Овие утепаниве против Србија играа како Холандија да е во прашање а сега види ги, ама да се надеваме дека ќе ја вртат

Член од
18 јуни 2017
Мислења
387
Поени од реакции
265
abe nisto nema da napraj so tuzbi samo ce se odadi od pari po sudoj i na kraj pak toj ce bidi vo krivo ce tuzite oblozuvalnica to ti e isto ko da ja tuzis drzavata a koj dobil so tuzel drzava nikoj i na kraj ne samo so ce padni tuku ce treba toj da gi plajca site trosoci

Kajgana Shop

На врв Bottom