Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
@RATM и @Донев , против @STEALTH , ова би можел да биде епски дуел.

Конечно една кавга во која не мора да учествувам. :ojeaa:
Ма јок, на празник да се р'чкаме, нема шанси. Една шака народ останавме...

Плус, што да се зборува, европски прваци, кого стигнаа исшљакаа, џабе.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.676
Поени од реакции
14.559
Види го Днонев, јас му викам дека петарда ќе пука наместо седмица - он ми пушта ретардирана слика (со уште поретардиран caption) од ултра-јакото појачување Хаверц кој има фасцинантни НУЛА титули.

nescafe беше подобар во ваквите обиди ццц .!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.782
Поени од реакции
44.020
Moрам да го пофалам синчето Стелт......напреднат е во хуморот :cool:
Само што очигледно осет уште нема добиено.

За Пепе требаше да престане минимум пред 3-4 месеци. Ова со 8ката против Барса или дебаклот на Челзи е некако за деца кои се барем дупло помали од него, а можда и повеќе со оглед на тоа што 30 и кусур има начукано сигурно.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.143
Поени од реакции
19.542

За Пепе требаше да престане минимум пред 3-4 месеци. Ова со 8ката против Барса или дебаклот на Челзи е некако за деца кои се барем дупло помали од него, а можда и повеќе со оглед на тоа што 30 и кусур има начукано сигурно.
8-та на Барса 100 години ќе се збора, реално :D

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.676
Поени од реакции
14.559

Штета што не играте ЛШ, кога ќе ве товариме да не знаете кај е излезот на Алијанц, ќе видиш што е осет.

Има Пепе мачја кашлица да ти се учини.

edit - Штета што играте ЛШ*

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Интер го договорил Коларов,се затвора можноста Фирпо да замине,и да биде вклучен во трансферот на Лаутаро,што значи дека се затвора можноста за договор за Лаутаро,па највероватно Депај ќе биде избраниот,најтрагично е што ако не проработи кривицата ке ја има Куман,бидејќи тој инсистираше на овај трансфер.
:pos: :pos:
Знам дека е во туѓ фан клуб ама јако е што стварно поверваа дека Фирпо 41 милионскиот ќе го искористат за Лаутаро:pos:
@Vladimir1984

Морав да те тагнам :D...посилно е од мене :D

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.675
Поени од реакции
7.324
:pos: :pos:
Знам дека е во туѓ фан клуб ама јако е што стварно поверваа дека Фирпо 41 милионскиот ќе го искористат за Лаутаро:pos:
@Vladimir1984

Морав да те тагнам :D...посилно е од мене :D
I posle koa gi remetat, drugite im se krivi.
Aj odi najdi nzs na ova pisanovo.
Ni spekulacija nema za ovoj Firpo, pa uste 41m,boze mili, abe ubavo kazav neka zavrsi transfer rokot, uste ne se svesni kolku remet kje jadat.

Kajgana Shop

На врв Bottom