Фан Клуб: Барселона

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.590
Поени од реакции
13.957
Зошто бе да му се плати и да си оди? Ако веќе му се плаќа нека седи на трибина. После година дена седење прашање е Кадиз дали ќе го сака наредна сезона. Гомно циганско уругвајско, нема бре нема погнасни фудбалери од тие пиздарии од земји таму.

Да да баш тој некој си Лаутаро ќе ни ја спаси сезоната. :LOL: Нападот во Лалига нема да биде проблем, 80-90 гола ко од шала ќе имаме.
Иначе Лалига стартува овој викенд, Барса Реал и Севиља ќе одмараат во првите 2 кола оти играа европско натпреварување.
Ако остане ќе го играат, марк мај вордс. Не прочитав засега ништо слично како тоа од ондацеро, така да се надевам дека е лажна информација и дека ќе си оди.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.309
Поени од реакции
4.230
Ја сакам само Фати да е прва постава и тоа е тоа. Гризман на 9ка и Меси десно.
Депај замема за Гризман, Дембеле и Тринкао на крила. Доволни се тие 6.
Кутињо и Вајналдум офанзивни, Бускетс, Де Јонг, Пјанич, Рики и Роберто средина.

Одбраната мислам дека освен Гарсија друго нема да пазарат иако ни требаат бекови.

Член од
11 октомври 2017
Мислења
435
Поени од реакции
160
Интер го договорил Коларов,се затвора можноста Фирпо да замине,и да биде вклучен во трансферот на Лаутаро,што значи дека се затвора можноста за договор за Лаутаро,па највероватно Депај ќе биде избраниот,најтрагично е што ако не проработи кривицата ке ја има Куман,бидејќи тој инсистираше на овај трансфер.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.356
Поени од реакции
7.122
ако лаутаро вредеше до толку без ценкање ќе го лапнеа реал,псж или некои англичани..........пре пре ценет играч кој изигра добро една полусезона

јас сум за депај пред лаутаро, типот има шут и однадвор што е добро за разбивање бункер,снажен е и е тимски играч......сепак треба засилување кое е оформено и има карактер

и да оставиме на куман како ќе ја стартова сезоната...........треба фитнес,фитнес и многу фитнес и правилно искористување на пјанич - де јонг - кутињо - грижман иначе ќе се промаши уште една сезона

Член од
5 март 2018
Мислења
17.158
Поени од реакции
19.555
Uprava Atlética iz Madrida je kontaktirala Luisa Suáreza te mu je ponudila veću platu od one koju mu nudi Juventus. Igrač mora izabrati između ova dva kluba.

Izvor: "ESPN".

:pos: :pos: :pos:
Се подшлогирав ко ја прочитав веста, најјако е шо пола фан база на твитер се трескаат од земја за да го потпишат, исто и за Бернардески, :boksix:поретардирани навивачи не постојат

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.356
Поени од реакции
7.122
Се подшлогирав ко ја прочитав веста, најјако е шо пола фан база на твитер се трескаат од земја за да го потпишат, исто и за Бернардески, :boksix:поретардирани навивачи не постојат
Феликс во обратна насока и ваш е Суарез

Член од
5 март 2018
Мислења
17.158
Поени од реакции
19.555
ако лаутаро вредеше до толку без ценкање ќе го лапнеа реал,псж или некои англичани..........пре пре ценет играч кој изигра добро една полусезона

јас сум за депај пред лаутаро, типот има шут и однадвор што е добро за разбивање бункер,снажен е и е тимски играч......сепак треба засилување кое е оформено и има карактер

и да оставиме на куман како ќе ја стартова сезоната...........треба фитнес,фитнес и многу фитнес и правилно искористување на пјанич - де јонг - кутињо - грижман иначе ќе се промаши уште една сезона
Како мислиш Лаутаро пре пре преценет ? Си го гледал ли некогаш воопшто ? :)
Автоматски споено мислење:

Феликс во обратна насока и ваш е Суарез
Од Феликс можи само левото маде да ви го даеме :ROFLMAO: 20200908_224359.png

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.356
Поени од реакции
7.122
Како мислиш Лаутаро пре пре преценет ? Си го гледал ли некогаш воопшто ? :)

Од Феликс можи само левото маде да ви го даеме :ROFLMAO: Прегледај го приврзокот 265652
Ти чупе мора на баиро да си растена чим располагаш со вакви афинитети ма дискусија..... Лаутаро може неупотреблив за Барса да излези, треба центарфор како Хари Кејн а не некој кепек

Член од
5 март 2018
Мислења
17.158
Поени од реакции
19.555
Ти чупе мора на баиро да си растена чим располагаш со вакви афинитети ма дискусија..... Лаутаро може неупотреблив за Барса да излези, треба центарфор како Хари Кејн а не некој кепек
Зошто ? Слобода на говор, 21 век :) Ет тестис ако ти е полесно :rolleyes:
Убаво шо сметаш дека треба центарфор како Хари Кејн ама Депај не е таков тип на играч

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.356
Поени од реакции
7.122
Зошто ? Слобода на говор, 21 век :) Ет тестис ако ти е полесно :rolleyes:
Убаво шо сметаш дека треба центарфор како Хари Кејн ама Депај не е таков тип на играч
И суарез ќе ви го дајме со јајца да не берите гајле касно во ноќта..... Депај може да се користи на три позиции, а лаутаро таму со некојси 100-120 миљони на една и прашање е дали ќе оправда.... Ако беше топ играч досега ќе го лапнеа реал, псж или енглезите, вака изгледа како уште еден крупен мамец на кој се чека Барса да загризе

Член од
5 март 2018
Мислења
17.158
Поени од реакции
19.555
И суарез ќе ви го дајме со јајца да не берите гајле касно во ноќта..... Депај може да се користи на три позиции, а лаутаро таму со некојси 100-120 миљони на една и прашање е дали ќе оправда.... Ако беше топ играч досега ќе го лапнеа реал, псж или енглезите, вака изгледа како уште еден крупен мамец на кој се чека Барса да загризе
Депај е повеќе крило, дека рече кепец за Лаутаро, дури неверојатни 2 сантиметри е понизок од Депај :)
Мислам дека Интер сака да го задржи не дека не биле заинтересирани поголемит екипи, пред да потпиши за Интер Атлетико за влакно не го собра, ама во време на криза со пандемијата можно е и да не сакаат да рескираат толкава пара екипите.
Перез изјави дека нема да троши овој трансфер рок, ќе одат на поефтини играчи, другите екипи се добро покриени на таа позиција а не дека никој не го сакал.
Ќе видиме шо ќе испадни

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.429
Поени од реакции
39.042
Можда ќе го биде Лаутаро, можда не, ама преку тасе веќе од скапи трансфери кои се ризични. Интер нема шанси да го пушти за помалце од 100м, не си прајте бајрам на мозокот со некакви доплати и размена на играчи шо играат полупрофесионален фудбал.

Јас оваа сезона ја прежалив, не очекувам ништо, единствено би ми пречел било каков трансфер шо ќе го стави Фати на клупа. Само тоа ми е желба сезонава, Фати да добива барем по саат време на утакмица.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.590
Поени од реакции
13.957
@cholismo ти скроз забега или шо е работава, чувај си ги сликите за сопствени потреби.

И да Лаутаро е најпреценет играч со два гола во кариера, ајт.

@Peja989 зачисти малце.

Можда ќе го биде Лаутаро, можда не, ама преку тасе веќе од скапи трансфери кои се ризични. Интер нема шанси да го пушти за помалце од 100м, не си прајте бајрам на мозокот со некакви доплати и размена на играчи шо играат полупрофесионален фудбал.

Јас оваа сезона ја прежалив, не очекувам ништо, единствено би ми пречел било каков трансфер шо ќе го стави Фати на клупа. Само тоа ми е желба сезонава, Фати да добива барем по саат време на утакмица.
Тури пепел на сезоната и ремонтот.

Kajgana Shop

На врв Bottom