Напиши им дека ќе одиш на суд, и дека не само што ќе ја платат добивката, ќе мораат да платат камати и судски трошоци кои ќе бидат поголеми од добивката сама по себе. И веднаш оди кај адвокат, договори се со некој кој ќе се сложи на заработка само ако го добие случајот. Има еден куп такви млади адвокати. Чувакј принт скринови од тоа како се движеа коефициентите од отворањето на натпреварот на онлајн кладилиниците.
Gi izdominira Portugalija nenormalno..4 stativi i 4 gola od koj Livakovic spasi uste 4 sigurni golaСамо јас изиграв на жабарите синоќа ? коеф. ми беше примамлив, имаат добра репка Италија, млади играчи, 3.30 квота не можев да одолеам
Ама Австрија ме сардиса
Норвешка, Австрија и Италија ги имав.
За денес Хрватите ќе ги пробам, не ги гледав против Португалија ама и Франција ми беа мизерни против Шведска, го добија натпреварот поради индивидуалниот потег на Мбапе кој вечер нема да е во составот.
Ваљда ќе се напалат Хрватите за тој пораз во финалето, го имаат тој Балкански инает
5.50 е коеф.
Исто и Шведска 4.75 против Португал, добри се Шведите, играат дисциплинирана одбрана, ќе ја изиграм дупла шанса, мислам дека можат барем до нерешено
Јас можам да ти уплатам на Бетфер колку сакаш. Не знам колку е таму коефициентот, ама сигурно ќе биде поголем отколку на Маратон.1.21 има Серена на маратонбет каде и да предаде Пиронкова нема да се рачуна 1 коефициент. Да функционираше уште нетелер со нивната картичка ќе ја ставев на посолена уплата, вака со квантните физики за уплата и исплата не вреди. Кај нашите кладилници ем е помал коефициентот ем 15% данок па се губи секоја логика да се одигра.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Напиши им дека ќе одиш на суд, и дека не само што ќе ја платат добивката, ќе мораат да платат камати и судски трошоци кои ќе бидат поголеми од добивката сама по себе. И веднаш оди кај адвокат, договори се со некој кој ќе се сложи на заработка само ако го добие случајот. Има еден куп такви млади адвокати. Чувакј принт скринови од тоа како се движеа коефициентите од отворањето на натпреварот на онлајн кладилиниците.
Добро,биваше толку глупи реченици да склопиш?
Ма каква е оваа порака, што ти е тебе? Зошто си им напишал ИАКО нема да го добијам спорот? Зошто не им објасни дека ќе мораат да платат и судски трошоци и затезни камати?
WhyДобро,биваше толку глупи реченици да склопиш?
Sent from my SM-A920F using Tapatalk
Убаво ти вели, пораката ти е како да ги молиш да те исплатат. Со вакви ѓубриња само агресија и закани помагаат.
Затоа што си пишал дека си свесен дека ќе изгубиш на суд и не си во право. И сега ако ги тужиш, кладилницата тоа ќе го користи тоа како доказ. Дополнително, ќе тврди дека мотивот на тужбата ти е да им го нарушиш угледот, како што си напишал. И ако успееш во тоа, може да те гонат со контратужба и барање за оштета.