Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
5 март 2018
Мислења
17.156
Поени од реакции
19.547
Само јас изиграв на жабарите синоќа ? коеф. ми беше примамлив, имаат добра репка Италија, млади играчи, 3.30 квота не можев да одолеам :)
Ама Австрија ме сардиса
Норвешка, Австрија и Италија ги имав.

За денес Хрватите ќе ги пробам, не ги гледав против Португалија ама и Франција ми беа мизерни против Шведска, го добија натпреварот поради индивидуалниот потег на Мбапе кој вечер нема да е во составот.
Ваљда ќе се напалат Хрватите за тој пораз во финалето, го имаат тој Балкански инает :)

5.50 е коеф.

Исто и Шведска 4.75 против Португал, добри се Шведите, играат дисциплинирана одбрана, ќе ја изиграм дупла шанса, мислам дека можат барем до нерешено

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Напиши им дека ќе одиш на суд, и дека не само што ќе ја платат добивката, ќе мораат да платат камати и судски трошоци кои ќе бидат поголеми од добивката сама по себе. И веднаш оди кај адвокат, договори се со некој кој ќе се сложи на заработка само ако го добие случајот. Има еден куп такви млади адвокати. Чувакј принт скринови од тоа како се движеа коефициентите од отворањето на натпреварот на онлајн кладилиниците.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Да, оди до крај. Никако не се во право, моментално има многу сличен случај во Србија со Меридиан кладилницата. Mita se pita барај на youtube, ќе тужи исто така играчот после тикети кои биле исплатени онлајн, а потоа сменати во 1 коеф.

Јас досега што сум уплатил вакви и слични грешки во Евротип и Спортлајф се ми исплатиле.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Само јас изиграв на жабарите синоќа ? коеф. ми беше примамлив, имаат добра репка Италија, млади играчи, 3.30 квота не можев да одолеам :)
Ама Австрија ме сардиса
Норвешка, Австрија и Италија ги имав.

За денес Хрватите ќе ги пробам, не ги гледав против Португалија ама и Франција ми беа мизерни против Шведска, го добија натпреварот поради индивидуалниот потег на Мбапе кој вечер нема да е во составот.
Ваљда ќе се напалат Хрватите за тој пораз во финалето, го имаат тој Балкански инает :)

5.50 е коеф.

Исто и Шведска 4.75 против Португал, добри се Шведите, играат дисциплинирана одбрана, ќе ја изиграм дупла шанса, мислам дека можат барем до нерешено
Gi izdominira Portugalija nenormalno..4 stativi i 4 gola od koj Livakovic spasi uste 4 sigurni gola

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
1.21 има Серена на маратонбет каде и да предаде Пиронкова нема да се рачуна 1 коефициент. Да функционираше уште нетелер со нивната картичка ќе ја ставев на посолена уплата, вака со квантните физики за уплата и исплата не вреди. Кај нашите кладилници ем е помал коефициентот ем 15% данок па се губи секоја логика да се одигра.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
1.21 има Серена на маратонбет каде и да предаде Пиронкова нема да се рачуна 1 коефициент. Да функционираше уште нетелер со нивната картичка ќе ја ставев на посолена уплата, вака со квантните физики за уплата и исплата не вреди. Кај нашите кладилници ем е помал коефициентот ем 15% данок па се губи секоја логика да се одигра.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Јас можам да ти уплатам на Бетфер колку сакаш. Не знам колку е таму коефициентот, ама сигурно ќе биде поголем отколку на Маратон.

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.948
Напиши им дека ќе одиш на суд, и дека не само што ќе ја платат добивката, ќе мораат да платат камати и судски трошоци кои ќе бидат поголеми од добивката сама по себе. И веднаш оди кај адвокат, договори се со некој кој ќе се сложи на заработка само ако го добие случајот. Има еден куп такви млади адвокати. Чувакј принт скринови од тоа како се движеа коефициентите од отворањето на натпреварот на онлајн кладилиниците.
Screenshot_20200908-124428_Gmail.jpg

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Ма каква е оваа порака, што ти е тебе? Зошто си им напишал ИАКО нема да го добијам спорот? Зошто не им објасни дека ќе мораат да платат и судски трошоци и затезни камати?

Ова ти е тотално неискуство со расправње со кладилници кои крадат. Нема повеќе што да очекуваш било каква порака од нив, денес трк кај адвокат и стегни им тужба.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.963
Поени од реакции
9.594
Вакви лепешкари треба со фини, кратки и јасни реченици ко ке прочитаат да незнаат кој крај да го фатат

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
Се случило вакви работи Моцарт и Спортлајф да прај или само треторазредни кладилници?

@Boce1234

Еве слична работа со Меридијан во Србија само шо батето спремно било и ќе им еби матер

Член од
24 март 2010
Мислења
15.333
Поени од реакции
26.291
Затоа што си пишал дека си свесен дека ќе изгубиш на суд и не си во право. И сега ако ги тужиш, кладилницата тоа ќе го користи тоа како доказ. Дополнително, ќе тврди дека мотивот на тужбата ти е да им го нарушиш угледот, како што си напишал. И ако успееш во тоа, може да те гонат со контратужба и барање за оштета.

Kajgana Shop

На врв Bottom