ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
kakva nesreka majko mila, sve pocna od onaa linija na 0-40 edvaj, i posle ova, koja e verojatnosta bas taka da ja pogodi hahaha

Novak Djokovic defaulted for hitting a lineswoman with a ball. Pablo Carreno-Busta moves into the quarterfinals. #USOpen
Автоматски споено мислење:

Не ни покажаа од подобар агол каде точно ја удри со топчето.
Ах бре Ноле не ти требаше ова.

Како се изглупира мајко мила хахахаха, фацата му беше врв кога виде во кој правец иде топчето. Па и кај успеа баш во врат да ја лупне :pos:

Ајде барем конечно ќе имаме нов освојувач на ГС ако ништо друго :popce:

abe crevata ke i gi izvadese, inace zasluzena go trgnaa toa nema zbor, ednostavno pravilata se takvi, ne ni glease kaj cilja ednostavno od nervoza totalno nepotrebna izreagira taka i mu se udri toa od glava.
Golem udar ke e ova za nego, od mnogu aspekti, najpametno ke mu e da ne udri na srle moud i da glumi zrtva, nesreken splet na okolnosti, nek se izvini i toa e toa, pravilata se jasni i on toa najdobro treba da go znae. Smesno e sto sea se dvojat teniserite t.e. formiraat nivna unija, on e kopretsedatel, i bas nego ova mu se desi, taka da najmalce sto treba sea e da kontrira na pravila pozadi koi i on cvrsto stoi.
Nemase namera toa e jasno ama toa ne znaci deka pod difolt e imun bilo koj teniser na takva postapka.

EhQhhwRWsAAqaI9

Автоматски споено мислење:

Само вака може да не стане шампион, на терен нема противник достоен, неверојатно. Е сега, сами проценете дали ако беше во прашање Федерер или Надал ќе беше иста казната.

Колку и да не го сакам и да ми е мило шо не го освои слемов, страшно шо му се деси годинава.
Од глупостите со короната и јавната критика од цел свет што ја трпеше, до ова сеа, греота озб.

Пред да шутне погледна, што му се виде линиската судијка, дека собирач на топчиња???

Само вака може да не стане шампион, на терен нема противник достоен, неверојатно. Е сега, сами проценете дали ако беше во прашање Федерер или Надал ќе беше иста казната.
Немој вака јавно да се срамиш те молам. Ако не ги знаеш правилата тогаш не тропај зелени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom