Кладилница (Генерална дискусија)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
ЊТФ?
Како смеат 1 коеф да рачунаат?
Така, имаат правило ако има грешка во квотите или нешто ако не е преставено како што треба да го рачунаат како 1 квота, од нивен аспект можат да си се покријат, тоа им е правило секад

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Така, имаат правило ако има грешка во квотите или нешто ако не е преставено како што треба да го рачунаат како 1 квота, од нивен аспект можат да си се покријат, тоа им е правило секад
Брату ми имаат исплатено мал милион грешки вакви и поголеми,грешка што е уплатена и е фатена уште пред почеток ми исплатија.
Очигледно е дека изгледа братот @Boce1234 ја исфорсирал,па им се видело многу за да исплатат.Верувам да немало толкава исплата дека ќе ја признаеле без проблем.
Ботовите што седат во канцеларија секад гледаат уплата и исплата на мечот,па ако е сумљив и ако имаат многу за исплата праат квота 1.

Член од
18 јуни 2017
Мислења
387
Поени од реакции
265
Брату ми имаат исплатено мал милион грешки вакви и поголеми,грешка што е уплатена и е фатена уште пред почеток ми исплатија.
Очигледно е дека изгледа братот @Boce1234 ја исфорсирал,па им се видело многу за да исплатат.Верувам да немало толкава исплата дека ќе ја признаеле без проблем.
Ботовите што седат во канцеларија секад гледаат уплата и исплата на мечот,па ако е сумљив и ако имаат многу за исплата праат квота 1.
po isplatlivo mu bilo da zemi vo site oblozuvalnic da ja izigra taka bi go isplatile

Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409

Не беше само он со поголема уплата, од Штип тројца ја исфорсиравме само :)
Така да реагират на тоа.
Иначе на мали уплати 1000-3000 не праат проблем, исто еден тон тикети ми имат исплатено со такви разлики у квоти и граници.

Член од
11 јули 2014
Мислења
3.088
Поени од реакции
4.461
За денес вака... Иако мразам точни резултати не може а да не го одиграм Ноле 3-0. Буста нема ниту едно, ама буквално ниту едно оружје за да може да се носи со Новак. Просечен сервис, од основна линија гледа да ја држи во игра во поголем дел од времето, а Новак таквите ги мава од земја. Нема да го форсам многу ама дефинитивно ќе го изиграм.
Никако.
Досаден е ко пролив Буста, на дневен термин на 30 степени ќе се мачи Ноле верувај.
Хендикеп 2 (-8.5) влага лабаво.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.437
Поени од реакции
39.053
Хехехе мамицу им јебем прљава. Шо праиме кога Данче куца тикетот со по 3-4 утакмици грешка, па после не прима рекламации? Имам слични искуства со златна копачка од пооддамна, секојпат они изнаоѓаат некоја дупка, како другите кладилници да немаат правилник.

Моцарт се број 1 за синглови, женската не ни дига телефон да праша за уплати до 50к денари.

Kajgana Shop

На врв Bottom