Гледам ја поентата на Чарли дека не постое 100% сигурен меч, па од тука се слагам со него. Мене синоќа гејчето ме поебаво убаво, племето негово..
Скроз ми се допаѓа и ставот дека не треба ко луди да шибаме на фаворити само оти се фаворити или оти одиграле двапати добро итн..
Ми се допаѓа и имањето различно мислење од секој, дали ко предупредување, дали ко различен тип итн. Тоа е добро и здраво. Така можеш да ги фатиш двете страни.
Тоа шо не ми се допаѓа е коа "дебатата" стане натпревар на мерење курови. Од таму никој нема ќар. Да, 1.15 нема value, ама имат споредните типови. Јебг вчера нишо не излезе со under или хендикепи на гејот(исто и Лејкерс ебаа работа) , but hey shit happens, we move on. Да беше толку лесно, сите ќе беа милионери од спортска
Така да, pls без рчкање да видеме денешнио ден шо ќе донесе
П. С. Не мора типови да давате(сигурен сум дека ретко кој ги препишува мојте), ама инфото е битно. На тој начин сам можеш да си оформеш тип и да избереш на шо да стаеш пари,затоа и бараме неколку збора зашо го играте типовите шо ги постирате.
А сеа, користете ја темата за корисно инфо, ја после ќе навратам, ме чекат covid-чиња за работење