Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.911
Поени од реакции
116.297
Провокациите се во твојата глава, не те провоцирав ни после мечот на Кејс со Болсова кога Болсова зеде 4 гема вкупно. Никаде не напишав дека само Марсовци можат да го спречат Циципас да го добие овој меч, сите овде на темата знаат што јас мислам за Циципас, Зверев, Алиаисим и останатите од новата генерација на тенисери. Мочковци без никаков победнички менталитет, сите се како копија на Димитров во главата.
Ја гледаше Кис неделава? Има убава квота а мечапот е на нејзина страна. Корне генерално лошо проаѓа со ударачи, а ја гледав против Бонавентура се мачеше како грешен ѓавол.

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Збор- два за Кенин ? 1.50 со Џабур, 3-1 у меѓусебни , се мислам дали да ја ставам..

Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
Гледам ја поентата на Чарли дека не постое 100% сигурен меч, па од тука се слагам со него. Мене синоќа гејчето ме поебаво убаво, племето негово..

Скроз ми се допаѓа и ставот дека не треба ко луди да шибаме на фаворити само оти се фаворити или оти одиграле двапати добро итн..

Ми се допаѓа и имањето различно мислење од секој, дали ко предупредување, дали ко различен тип итн. Тоа е добро и здраво. Така можеш да ги фатиш двете страни.

Тоа шо не ми се допаѓа е коа "дебатата" стане натпревар на мерење курови. Од таму никој нема ќар. Да, 1.15 нема value, ама имат споредните типови. Јебг вчера нишо не излезе со under или хендикепи на гејот(исто и Лејкерс ебаа работа) , but hey shit happens, we move on. Да беше толку лесно, сите ќе беа милионери од спортска :)

Така да, pls без рчкање да видеме денешнио ден шо ќе донесе :)

П. С. Не мора типови да давате(сигурен сум дека ретко кој ги препишува мојте), ама инфото е битно. На тој начин сам можеш да си оформеш тип и да избереш на шо да стаеш пари,затоа и бараме неколку збора зашо го играте типовите шо ги постирате.

А сеа, користете ја темата за корисно инфо, ја после ќе навратам, ме чекат covid-чиња за работење

Член од
23 август 2010
Мислења
39.911
Поени од реакции
116.297
Тоа шо не ми се допаѓа е коа "дебатата" стане натпревар на мерење курови. Од таму никој нема ќар. Да, 1.15 нема value, ама имат споредните типови.
Како 1.15 нема валуе? Ноле да игра со Карбаљес Баена и да има 1.15 за победа тоа не е валуе? Низок коефициент не значи дека е безвреден. А инаку се слагам дека одредени ниски коефициенти немаат вредност, како случајот со Тејхман.

Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
Како 1.15 нема валуе? Ноле да игра со Карбаљес Баена и да има 1.15 за победа тоа не е валуе? Низок коефициент не значи дека е безвреден. А инаку се слагам дека одредени ниски коефициенти немаат вредност, како случајот со Тејхман.
Грешка ме разбираш, коментари за 1,15 беше за гејчето вчера. Ама те и ја се фана на тоа оро "Лесно ќе тепа", "Ќе го згазе". Секој коеф си има value у даден момент и ситуација. А и да е имал value Циципас вчера со тој коеф, не мора да значи дека ќе излезе. Shit happens :)

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Ја гледаше Кис неделава? Има убава квота а мечапот е на нејзина страна. Корне генерално лошо проаѓа со ударачи, а ја гледав против Бонавентура се мачеше како грешен ѓавол.
Ја гледав, игра солидно.

Азаренка и Мертенс се пенали денес, ме мрзи да објаснувам, Кејс и Кенин би требало да поминат.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.481
По мене ФАА има да го прекипи од винери Мутет,смешен играч со послаб сервис од мене и никаква игра за оваа подлога.
Искрено овој меч го гледам со некој резултат 6-3 6-2 6-1,баш газење .
Руд да земе сет со Беретини 1.65?
Кога во животот Беретини би можел да биде толку изразит фаворит со Руд,со 0 футворк ?
На бекхенд е појак Каспер сигурно,форхендот им е ок на двајцата,али не гледам зошто Руд не би однел барем 2 сета тука,ако не и победа.
Агут е тежок зицер со Посписил,нема ни промил шанса канаѓанецот во размени со него,плус шпанецот ќе го силува со неговиот инсајд аут форхенд.

Sent from my SM-A920F using Tapatalk

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
По мене ФАА има да го прекипи од винери Мутет,смешен играч со послаб сервис од мене и никаква игра за оваа подлога.
Искрено овој меч го гледам со некој резултат 6-3 6-2 6-1,баш газење .
Руд да земе сет со Беретини 1.65?
Кога во животот Беретини би можел да биде толку изразит фаворит со Руд,со 0 футворк ?
На бекхенд е појак Каспер сигурно,форхендот им е ок на двајцата,али не гледам зошто Руд не би однел барем 2 сета тука,ако не и победа.
Агут е тежок зицер со Посписил,нема ни промил шанса канаѓанецот во размени со него,плус шпанецот ќе го силува со неговиот инсајд аут форхенд.

Sent from my SM-A920F using Tapatalk
Не сум го гледал Руд на турниров, но тој настрана од земјените терени нема никакви резултати. Беретини има игра за оваа подлога, не би се изненадил од лесни 3-0 за Италијанецот.

Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
1599304986934.png

Дали Евротип дава 2.75 за Локомотив да даде 1 гол прва третина или за да даде +3,5 прва третина ?

Either way , тешок value e воа за гол прва третина или за under 3,5 прва третина.
Мора да им е грешка некоја овоа...

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.626
Поени од реакции
14.528
Прегледај го приврзокот 265053

Дали Евротип дава 2.75 за Локомотив да даде 1 гол прва третина или за да даде +3,5 прва третина ?

Either way , тешок value e воа за гол прва третина или за under 3,5 прва третина.
Мора да им е грешка некоја овоа...
Screenshot_1.png

Повеќе од 3,5 е ваљда. А за under 3.5 прва третина коефициентот е 1.43.

Kajgana Shop

На врв Bottom