Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.941
Поени од реакции
41.049
Глупости, или играј до крај или не играј ја воопшто сезоната.
Како можеше да се доигра оваа по пет месеци пауза, така и треба да се изигра цела наредната, па нека и не заврши на 11 август.

Јас сум на пример да се заклучи табелата како што е сега пред да почне сезоната и првопласираниот моментално да се прогласи за шампион :P
Испаднаа Борнмунт и сеа пак сте први. :D

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Можеби немало пиано на првиот тренинг и затоа бил незадоволен :D

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.685
Поени од реакции
8.321
Детски муабети, се најала вошката па излегла на крагната да те посрами:facepalm:
Ако е за ум, ако им прави така на нашиве! Му е*ам тоа крлежот!

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Тежок gamble се јужноамериканскиве пацери, или ќе ти се погоди некој ко Агуеро, или па почесто некој ваков крлеж.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Не знам само кој и зошто му дава медиумски простор и внимание на овој стаорецот од Чиле.

Само уште еден бивш фудбалер.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.444
Поени од реакции
6.120
Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Што добивте е прашањето

Sent from my SM-A920F using Tapatalk
Добивме мизерија од играч, но не изгубивме ѕвезда, Санчез кој го изгубимве беше мувлосан, потрошен, не му се играше фудбал, ги искористивме неговите најдобри години, три години ѕвер, еден од најдобрите играчи во Емирати ерата, немам јас ништо против Санчез, ќе го памтам по убави работи во Арсенал

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Добивме мизерија од играч, но не изгубивме ѕвезда, Санчез кој го изгубимве беше мувлосан, потрошен, не му се играше фудбал, ги искористивме неговите најдобри години, три години ѕвер, еден од најдобрите играчи во Емирати ерата, немам јас ништо против Санчез, ќе го памтам по убави работи во Арсенал
Многу брзо заборавија сите каков играч беше Санчез од 2014 до 2017...невиден хајп имаше за него во тие сезони ..играше на исто ниво како Салах,Мане и Де Брујне во моментов...Топ 3 играч во ПЛ во тој период..се сеќавам имаше споредби со Хазард кој е подобар....за после сето тоа брзо да испари..навистина зачудувачки downscale од страна на еден фудбалер во само неколку сезони.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom