Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
,,,zoshto mislish deka nekoj Makedonec bi moral da znae Albanski,,,,Хе хе, ајде сега втората фаза, дефокусирај го муабетот, пробај да го спуштиш другиот едно ниво подолу, албанецот со јазични бариери хихихи, ова ти е јако... (уствари технички гледано, ти си тој што има јазични бариери, бидејќи не знаеш, или многу малку можеш да разбираш албански)
Јас имам впечаток дека секогаш кога не ти е по ќејф, се правиш наудрен, како од друга планета да си...ама ако, искористи ги другите и нивните станови, преку предлози за нив, да ги искажеш полека полека чувствата кои ги криеш длабоко во душата...кад тад ќе се испразниш !
Имаш доста што те сожалуваат тукаОтвори посебна тема за мене.
Ќе ти биде многу успешна. Имам доста обожаватели тука.
Да , ти и сличните сте тема тука, вие сте дел од „соживотот“ тука.Ја каков сум, не е тема.
Вие Албанците, потполно исто како малиот слој, шака јада, каури, секогаш истапувате со ад хоминем.
Никогаш (или многу ретко) од ваша страна, на било кое мое посочување на настан и слично, одговарате со ад хоминем. Тоа грубо би било вака:
Јас: - Албанците убија дете, а потоа излегоа да го бранат убиецот.
Ти (пуно, анон, дарданија, курлис): - Ти си расист!
Абре ја сум лош, каур и спијам на таван. Остајте ме мене. Негирајте го тоа што го посочувам. Исфрлете аргументи, дека Албанците не го убиле, измислете нешто да ме негирате...
Автоматски споено мислење:
ако не почнал веќе
Прав шутрак си, воопшто не си се сменил. Ај прочитај уште еднаш, и види каде мислам дека македонец би морал да знае албански. Друго нешто е тоа што имате јазични бариери (од технички аспект),,,zoshto mislish deka nekoj Makedonec bi moral da znae Albanski,,,,
,,,kolku shto amerikanec mora da znae Shpanski vo Novo Meksiko,,,
,,,za drugite tvoi mislenja tie neka ti odgovarat,,,Имаш доста што те сожалуваат тука
Да , ти и сличните сте тема тука, вие сте дел од „соживотот“ тука.
Ти: - Албанците убија дете, а потоа излегоа да го бранат убиецот.
Јас: Досега не е уште потврдено (ама ти мислиш дека светот се врти околу тебе, па со тебе ќе се занимаваме, т.е. ќе играме ташак), а кога ќе се потврди нека даде господ да горат пред да стигнат во пеколот (ама не албанците, туку тие што ќе бидат казнети, како индивидуалци).
А дали си расист, или шовинист тоа е твој проблем ( а може да биде и мој проблем, ако се умножат вакви како тебе).
Прав шутрак си, воопшто не си се сменил. Ај прочитај уште еднаш, и види каде мислам дека македонец би морал да знае албански. Друго нешто е тоа што имате јазични бариери (од технички аспект)
Што ти е маа.. Па то е јасно познато. Америка мака си мачи со тоа албанската мафија.. Перат пари, имаат тешко лоби.
Грешката со вас ја направивме во 1945 и во 2001. Да имаше тогаш решителни Македонци ти сега ќе садеше трева во Фиер наместо да им мериш проценти на Македонците во своја држава.Страдањата на македонците во местата каде албанците се мнозинство:
Тетово: 23,2% македонци
нека разберат клетите шипт*ри
Вработеност на македонци:
Затвор Тетово: 40%
ВПД Тетово: 69%
ЈКП Тетово: 20,6%
Цен. за соц. раб. Тетово: 35,3%
Основен суд Тетово: 35%
О. Ј. Обвинителство Тетово: 42,9%
Опш. Тетово: 21,3%
Клиничка болница Тетово: 46,8%
Центар за јавно здравје Тетово: 82,6%
Центар за култура 22,7%
Библиотека: 20,8%
Музеј: 76,5%
Пресметајте дека голем дел од институциите покриваат и други општини од Тетовскиот регион, со што бројот на македонци би паднал на испод 15% од населението, но затоа бројот на вработени оди на над 40%. Знам дека не им е лесно, навикнати се да бидат над 90%.
За волја на вистината Македонците беа решителни ама не беа добро со здравјето и мораа да земат боловање.Грешката со вас ја направивме во 1945 и во 2001. Да имаше тогаш решителни Македонци ти сега ќе садеше трева во Фиер наместо да им мериш проценти на Македонците во своја држава.
П.с Пуно ќе ја вадеше тревата.
Те молам на албански , оти на македонски многу си ми нејасен некако,,,za drugite tvoi mislenja tie neka ti odgovarat,,,
,,,ti izleze na povrshina tvojata elokventnost so toa,,,shutrak,,,,,,a okolu potrebata za nekoj da znae vo seushte kakva takva drzhava,,,so koja so site nishani se poistovetuva tvoeto mislenje e ama apsolutno nevazhno,,,oti ne se poistovetuvash so drzhavata vo koja zhiveesh,,,
,,,ima ushte,,,ne se zhesti,,,,
Не. Те гледам како стално се фаќаш за ова.Не знам во каква илузија си, ама КАНДИДАТ ЗА ПРЕМИЕР ЈАВНО КАЖА ДЕКА НЕВИНИ СЕ ЗАТВОРЕНИ, НЕ ЕДНАШ, ТУКУ НИЗ ЦЕЛАТА КАМПАЊА, ИСТИОТ ОСВОИ МНОЗИНСТВО ГЛАСОВИ И ПОБЕДИ НА ОЗБОРИ.
Не знам кој се прави наудрен, и не знам кој брани убијци.
ја мислев дека на албански пишува онТе молам на албански , оти на македонски многу си ми нејасен некако![]()
,,,konechno iskochi shovinistichkoto vo tebe shto tlee celo vreme,,,Те молам на албански , оти на македонски многу си ми нејасен некако![]()
Е стварно ти е погоден nickname-от,,,konechno iskochi shovinistichkoto vo tebe shto tlee celo vreme,,,
Така е. Како индивидуалци.а кога ќе се потврди нека даде господ да горат пред да стигнат во пеколот (ама не албанците, туку тие што ќе бидат казнети, како индивидуалци).