Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.423
Ако имало толку докази како што се тврди, тогаш зошто не оделе све по исправна постапка првиот пат?
највеќе што иритира и што боли е правењето наудрен... ама ако, се врти тркалото.... и тоа многу побрзо одколку што си мислите...

TrendS

Work Smart, Not Hard
Член од
14 декември 2018
Мислења
4.419
Поени од реакции
30.017
Што мислите Албанци......дека овој громорозен настан некогаш ќе ви го заборавиме?
ubistvo-smilskovsko.jpg
Наши невини деца ги убивте како комарци на Велики Четврток.....ја завивте Македонија во црно.
Цело време патиме и страдаме од вашите Муслимански хирови.....секогаш сте обезправени, невини. И за овој громорозен настан протестиравте во одбрана на тие монструми.
17759247_303.jpg
После се што имате направено......уште ли имате срце и душа да зборите во оваа тема.....изгледа дека не.
Нека почиваат во мир
Филип Славковски (18), Александар Наќевски (18), Цветанчо Ацевски (18), Кире Тричковски (20) и Борче Стевковски (45)

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.490
Поени од реакции
24.253
Во судство не се разбирам
Kako ispagja rabotata izgleda ama bas vo nisto ne se razbiras. Pa da ti pokazam maica so golema albanija i taa nema da ja poznaes, ke ispadni deka obratno e ispecatena, greska vo proizvodstvo. Dodusa za pravo geografija slabo mu odese i na mnogu tuka sto ti prodavaat madinja za bubrezi.

A

Ali Pasha

Гостин
Eве, на кого мислам, за кого зборувам во постот? Што мислиш ти лично?

Имам впечаток дека често мешаш поими и не сфаќаш. Можеби јазична бариера е тоа.
Хе хе, ајде сега втората фаза, дефокусирај го муабетот, пробај да го спуштиш другиот едно ниво подолу, албанецот со јазични бариери хихихи, ова ти е јако... (уствари технички гледано, ти си тој што има јазични бариери, бидејќи не знаеш, или многу малку можеш да разбираш албански)
Јас имам впечаток дека секогаш кога не ти е по ќејф, се правиш наудрен, како од друга планета да си...ама ако, искористи ги другите и нивните станови, преку предлози за нив, да ги искажеш полека полека чувствата кои ги криеш длабоко во душата...кад тад ќе се испразниш !

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
Хе хе, ајде сега втората фаза, дефокусирај го муабетот, пробај да го спуштиш другиот едно ниво подолу, албанецот со јазични бариери хихихи, ова ти е јако... (уствари технички гледано, ти си тој што има јазични бариери, бидејќи не знаеш, или многу малку можеш да разбираш албански)
Јас имам впечаток дека секогаш кога не ти е по ќејф, се правиш наудрен, како од друга планета да си...ама ако, искористи ги другите и нивните станови, преку предлози за нив, да ги искажеш полека полека чувствата кои ги криеш длабоко во душата...кад тад ќе се испразниш !
Ја каков сум, не е тема.
Вие Албанците, потполно исто како малиот слој, шака јада, каури, секогаш истапувате со ад хоминем.
Никогаш (или многу ретко) од ваша страна, на било кое мое посочување на настан и слично, одговарате со ад хоминем. Тоа грубо би било вака:

Јас: - Албанците убија дете, а потоа излегоа да го бранат убиецот.
Ти (пуно, анон, дарданија, курлис): - Ти си расист!

Абре ја сум лош, каур и спијам на таван. Остајте ме мене. Негирајте го тоа што го посочувам. Исфрлете аргументи, дека Албанците не го убиле, измислете нешто да ме негирате...
Автоматски споено мислење:

Колку е коефициентот дека ќе има протест за рушењето на објектот кај мавровка?
ако не почнал веќе

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Немам лош комшија Албанец, ниту нешто многу лошо имам видено, лично од вас.

А тоа ми е најинтересната поставка, која вие, но и каурите, ми ја бутаат под нос - демек, штом волку се бунам за тоа што Албанците контнуирано им го прават на каурите, тогаш мора да сум доживеал нешто лошо лично од нив. Не може друго да биде.
Тоа е тој општо балкански менталитет - кога некој се буни за некоја неправда, гарант него лично му е направена иста таква. Мислам, кој е будала да се буни за неправди нанесени на некој друг?
Заради овој мајндсет сме тука каде што сме.

Чудно и ненормално е, кога некој се буни за други личности, за нешто што не го засега него. Нели? Тоа ви е чудно и затоа си барате причина. На морално и етички уназадениот дух ова му е нелогично.

Доста и предоста го има среќавано ова и на форум и во живо и искрено да ти кажам ме боли кур што мислат за мене некој како Анон, Тенеке, Чолисимо или Кулрис, а дефинитивно ме заболе кур што мислат за ова подржувачи на убијци на деца, или исламсистички шљам.

Тоа не е мој проблем, туку ваш. Вие треба да се замислите, од каде ви е таков став.
Ајајајааја колку си ти вистински загрижен и со високо развиена емпатија ааххахахаха.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
Ајајајааја колку си ти вистински загрижен и со високо развиена емпатија ааххахахаха.
Отвори посебна тема за мене.
Ќе ти биде многу успешна. Имам доста обожаватели тука.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Отвори посебна тема за мене.
Ќе ти биде многу успешна. Имам доста обожаватели тука.
Нема причина за посебна тема ниту заслужуваш толкаво внимание.
Сеењето фекалии по сите теми е доволно само по себе.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
Нема причина за посебна тема ниту заслужуваш толкаво внимание.
Сеењето фекалии по сите теми е доволно само по себе.
не заслужувам посебно внимание, тоа ти е точно

Епа кога е така, тргнете ми ги од куров сите тие детски адхоминеми и негирајте ми ги тврдењата.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Епа кога е така, тргнете ми ги од куров сите тие детски адхоминеми и негирајте ми ги тврдењата.
Не можеме, непобитни ти се. Дали планираш да направиш апдејт на постот во кој имаше собрано 73 линкови до статии како пример за некултурно и неетичко однесување на Албанците во Република Северна Македонија?
Не знам за другите, јас со нетрпение го чекам.

Член од
25 март 2012
Мислења
8.626
Поени од реакции
5.266
највеќе што иритира и што боли е правењето наудрен... ама ако, се врти тркалото.... и тоа многу побрзо одколку што си мислите...
Не знам во каква илузија си, ама КАНДИДАТ ЗА ПРЕМИЕР ЈАВНО КАЖА ДЕКА НЕВИНИ СЕ ЗАТВОРЕНИ, НЕ ЕДНАШ, ТУКУ НИЗ ЦЕЛАТА КАМПАЊА, ИСТИОТ ОСВОИ МНОЗИНСТВО ГЛАСОВИ И ПОБЕДИ НА ОЗБОРИ.
Не знам кој се прави наудрен, и не знам кој брани убијци.

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.816
Поени од реакции
5.918
Не знам во каква илузија си, ама КАНДИДАТ ЗА ПРЕМИЕР ЈАВНО КАЖА ДЕКА НЕВИНИ СЕ ЗАТВОРЕНИ, НЕ ЕДНАШ, ТУКУ НИЗ ЦЕЛАТА КАМПАЊА, ИСТИОТ ОСВОИ МНОЗИНСТВО ГЛАСОВИ И ПОБЕДИ НА ОЗБОРИ.
Не знам кој се прави наудрен, и не знам кој брани убијци.
Кандидат за премиер? Мислиш црпнатио заев? Е тој кандидат се колнеше дека нема да го смени името, уставот, дека немало да има двојазичност, тиранска платформа, дека ќе имало 500 евра просечна плата, а 1000 евра минимална, и уште полно вакви јавни изјави и се што кажа излажа. Така да тоа што кажал кандидатот за премиер за затворените ич не е релевантно.

Член од
25 март 2012
Мислења
8.626
Поени од реакции
5.266
Немам лош комшија Албанец, ниту нешто многу лошо имам видено, лично од вас.

А тоа ми е најинтересната поставка, која вие, но и каурите, ми ја бутаат под нос - демек, штом волку се бунам за тоа што Албанците контнуирано им го прават на каурите, тогаш мора да сум доживеал нешто лошо лично од нив. Не може друго да биде.
Тоа е тој општо балкански менталитет - кога некој се буни за некоја неправда, гарант него лично му е направена иста таква. Мислам, кој е будала да се буни за неправди нанесени на некој друг?
Заради овој мајндсет сме тука каде што сме.

Чудно и ненормално е, кога некој се буни за други личности, за нешто што не го засега него. Нели? Тоа ви е чудно и затоа си барате причина. На морално и етички уназадениот дух ова му е нелогично.

Доста и предоста го има среќавано ова и на форум и во живо и искрено да ти кажам ме боли кур што мислат за мене некој како Анон, Тенеке, Чолисимо или Кулрис, а дефинитивно ме заболе кур што мислат за ова подржувачи на убијци на деца, или исламсистички шљам.

Тоа не е мој проблем, туку ваш. Вие треба да се замислите, од каде ви е таков став.
Тогаш уште полош случај си, ако си имал личен проблем со албанец барем си имаш некаква дијагноза. Вака испаѓаш уште покомпликуван случај.
Ама што да правиш, религиозен си, веруваш во задгробен живот, и држиш score на инциденти, жалосен живот јебига, а краток е јебаниот.

Ја каков сум, не е тема.
Вие Албанците, потполно исто како малиот слој, шака јада, каури, секогаш истапувате со ад хоминем.
Никогаш (или многу ретко) од ваша страна, на било кое мое посочување на настан и слично, одговарате со ад хоминем. Тоа грубо би било вака:

Јас: - Албанците убија дете, а потоа излегоа да го бранат убиецот.
Ти (пуно, анон, дарданија, курлис): - Ти си расист!

Абре ја сум лош, каур и спијам на таван. Остајте ме мене. Негирајте го тоа што го посочувам. Исфрлете аргументи, дека Албанците не го убиле, измислете нешто да ме негирате...

ако не почнал веќе
Во меѓувреме кога ти држиш рачуница на напади, намалена е казната на убиецот на Алмир на 4 години, ајрлија нека ви е. Вакво бранење на убиец ниту за Јаким Трифунивски не браневте иако и за него имаше намалена казна, од доживотно на 20 години. А не моравте ниту еден протест да направите, свака ви част.
Вака се гради доверба кон државата.

Колку е коефициентот дека ќе има протест за рушењето на објектот кај мавровка?
Јас се кладам на гајба пиво дека нема да има.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom