Само пред да ја отвори темата, некој убаво да го потсети на пеналот што не се свири пошто е 92ра минута.Бјанконеро Веро
Додека ја напише ќе доживее 3 нервни слома и два мозочни удари. Али во тоа лежи убавината...Само пред да ја отвори темата, некој убаво да го потсети на пеналот што не се свири пошто е 92ра минута.
Nikako.. ednostavno neam vreme da istrazuvam pa da pisuvam.. umre vremeto koa pisuvav raskazi po makedonski.. dajte sea na nekoe vatreno dete, i taka skolo od doma ke ucat ...Sladoledot..
Ajde be, ne ni krshi ater, 2 saata ti trebaat da stokmish, isto kako diplomska da pisuvas, navrati se malku na tie denovi.Nikako.. ednostavno neam vreme da istrazuvam pa da pisuvam.. umre vremeto koa pisuvav raskazi po makedonski.. dajte sea na nekoe vatreno dete, i taka skolo od doma ke ucat ...
Да те ебе Бранко Героски ГероБјанконеро Веро
Додека ја напише ќе доживее 3 нервни слома и два мозочни удари. Али во тоа лежи убавината...
Ова не е мое мислење ама ај...Само пред да ја отвори темата, некој убаво да го потсети на пеналот што не се свири пошто е 92ра минута.
Подебилно од твоето мислење дека средината на Интер е подобра од средината на Јуве не може да има ни тип отпуштен од Бардовци... или можеби ти си еден од таквите...za Lucareli neka pise deka e podobar od Kejn i sloboden e. Mozebi najdebilnoto mislenje nekogas napisano na forumov.
Ова во животов го немам пишано. Ова со Лукарели не само што го напиша, туку и се докажуваше со другите.Подебилно од твоето мислење дека средината на Интер е подобра од средината на Јуве не може да има ни тип отпуштен од Бардовци... или можеби ти си еден од таквите...
Ja mislam deka puka kozmetika e ehhehehhhhhhhio kao trgnalo ocigledno edinstvena opcija si.