Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Со Ван Де Бек, Санчо и штоперот од Монако топ лето ќе излезе. Не ми се верува да биде трансферот со Санчо, освен да соберат 40-50 милиони од продажба на играчи.

Не разбирам што изгубивме?
Среда почнуваат со припреми. Секогаш е подобро да се тука новите играчи од старт. Лани така беше случајот со Мегваер на 3 дена до старт на сезона дојде. Ама ајде, само нека го донесат Санчо, не би се бунел и покасно да биде :)

Среда почнуваат со припреми. Секогаш е подобро да се тука новите играчи од старт. Лани така беше случајот со Мегваер на 3 дена до старт на сезона дојде. Ама ајде, само нека го донесат Санчо, не би се бунел и покасно да биде :)

Санчо оваа година ако не го земеме, наредната ке има уште 3-4 клуба заинтересирани

Ништо не значи тоа. Бруно дојде на сред сезона па на вториот натпревар беше веќе најдобар во тимот. Не е фудбалот нуклеарна физика, кој го бива, го бива.

Ништо не значи тоа. Бруно дојде на сред сезона па на вториот натпревар беше веќе најдобар во тимот. Не е фудбалот нуклеарна физика, кој го бива, го бива.
Точно со Бруно, сите ги изненади колку брзо се адаптира. Но има играчи на кои им треба малце подолг период за адаптација и воигрување. Ама нека го донесат Санчо, макар и на 5 Октомври нема да се бунам...

ако дојде ван дер бек и Денис Беркамп ќе почне да навива за нас :)

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Уште нешто што ми се допаѓа кај Ван де Бек од нешто што изгледав, исто како Бруно знае да се враќа и да поможи назад.

ако дојде ван дер бек и Денис Беркамп ќе почне да навива за нас :)

Sent from my SM-G980F using Tapatalk
Само скаут да не ни стане, ќе купиме некој рецепционер од Холандија тогаш :facepalm:

Iskreno mi napravija merak so detevo, ke brka dosta rabota.E sega kolku do sega se imame izgoreno, sekoj transfer go zemam so rezerva i odredena doza na strav

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Уште крило и централен! Бек следното лето ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom