Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
21 март 2015
Мислења
1.274
Поени од реакции
1.162
Дали е Јунајтед или некој друг, го направил тоа ептен тајно. Штом и холанѓаниве се збунети и немаат инфо каде ќе оди, ептен е тајно. Освен ако не е Реал во прашање, бидејќи тие имаа тотален договор, па да решиле пак да го активираат сега кога Хамес е на чекор до Евертон. Јас би сакал да е Јунајтед, прејак играч, што понастрана од Ла Лига :D
Дај боже, нашиве со Ван дер Сар да средиле нешто тајно

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.759
Поени од реакции
9.539
Дури не видам некого во наш дрес официјално веќе во ништо не верувам. За чудо, трансфер лето со многу малку шпекулации за Јунајтед освен оние чии клубови пуштаа патки за да им качат цена како во случајов со Габриел...
За одбрана од шпекулации имавме за Аке по конверзацијата со Оле, Торес од Виљареал и Габриел. Регулон за лев бек го пишуваа. Во средина сега со ВДБ и офанзивно Санчо, Грилиш, Брукс и Коман пред некое време.
Ова значи или слабо преговараме на трансфер пазаров или новинариве немаат достапни информации од прва рака како порано. Мене повеќе кон првово ме влечи ама ај да не бидам толку скептик...

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.562
Поени од реакции
8.166

Наводно изворов е близок до Овермарс кој е ДоФ на Ајакс или некаков директор во Ајакс.

Бацево е поефтина варијанта од Грилиш.Потегов има логика аамо ако успеале Переира да го вметнат у договорот.

Член од
21 март 2015
Мислења
1.274
Поени од реакции
1.162

Наводно изворов е близок до Овермарс кој е ДоФ на Ајакс или некаков директор во Ајакс.

Бацево е поефтина варијанта од Грилиш.Потегов има логика аамо ако успеале Переира да го вметнат у договорот.
И да не е вметнат переира секако ке си оди, така да ако го потпишеме ВДБ добра работа ке завршиме

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.562
Поени од реакции
8.166
И да не е вметнат переира секако ке си оди, така да ако го потпишеме ВДБ добра работа ке завршиме
Санчо е must buy, на Холанѓаниве не им верувам баш, ептен фалш роба ми се.
Поише Грилиш сакам да го земат, ама јбг.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436

Не игра овој доста подефанзивно од Грилиш?

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.562
Поени од реакции
8.166
Па се од средина мислам играше.Го немам гледано искрено, немам никакви очекувања.

Мисиров со умот е во Шпанија, многу не ми се свиѓа што тргаат по некој ваков.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.562
Поени од реакции
8.166

Ај барем овој има некоја релевантност споредено со другиве медиуми и извори, но сепак мислам дека нема ништо конкретно или е хиперболизирано.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.646
Поени од реакции
8.231
Не, зависи како гледаш, во Холандија Ајакс на сите скоро им игра офанзивно, па овој ми изгледаше доста офанзивен, во тие 5-6 утакмици што го имам гледано. Плус за нас:), знае да одигра на десна страна!

Член од
21 март 2015
Мислења
1.274
Поени од реакции
1.162

И да не е вметнат переира секако ке си оди, така да ако го потпишеме ВДБ добра работа

Kajgana Shop

На врв Bottom