Фан Клуб: Интер

Како бе не може Перишиќ да игра винг бек не сфаќам. Кај Спалети жнееше на крило ама константно се враќаше назад и дуплираше кај бековите. Па сигурно од мртваци како Мозес и Бираги е боље.

Друго, не знам што кур е со Видал. Во ред, коректен играч е Артуро ама има 890 години и е пред крај на кариерата. Нека не кур замара Конте со него живина му ебам.

Чекај сега, сериозно мислиш дека Меси некогаш ќе игра во Кина?

Стај го Меси, шо знам... :toe:
Мислам, на 37 години и кај би играл...
Затоа е и опција плус, не мора да значи дека ке ја прифати.

Шансите да дојде се големи.
Финансиски е изводливо. Предностите малите даноци, ривалството со Роналдо и способноста на Марота.

Сити го има Гвардиола како адут, но сепак ке заврши кај нас.
Кој не верува ке се увери за 10-15дена.

Шкрињар ја има спукано нешто работата со Конте, или периката ќе го продава од тактички причини? Не ми се верува дека Интер така лесно ќе се откаже од Словакот.

Шкрињар ја има спукано нешто работата со Конте, или периката ќе го продава од тактички причини? Не ми се верува дека Интер така лесно ќе се откаже од Словакот.
Го бенчираше Конте, го заборави на клупа.

Штета, јбг, го гледав како иден капитен...

Ubavo pisav, pred da se odrzi sostanokot, takvi Vidal i Kolarov tip na igraci ne mi trebaat. Na ovie dvajca im pomina mandatot koa igraa fudbal, posle idi izbrkaj gi od klubot.

Kje se otkazuvas od mlad igrac kako Skriniar, abe ulav Li ili ulav se pravi.
Pocnuva se povekje da mi gazi na nervi Perikata.

Очигледно ќе се оди на широка клупа и замена за Бастони....реално неможиме да очекуваме дека Бастони ќе ги игра сите натпревари од следната сезона бидејќи ќе се игра на секои три дена....кога ќе размислите нема да биди лоша опција

Е сега мора средината да ја средат...дај нека го носат Канте,Манте или некој јак борбен играч шо знај фудбал да игра на средина на местото на Гаљардини...ако бега Брозович веројатно Барела ќе ја покрива таа позиција и ќе се испазари уште еден среден играч..па со Сенси,Ериксен и Барела ќе се покрива на прво.

Што е работата со Брозо? Зашто се шушка дека ќе иде?

Манчини го повикал Гаљардини за дуелите против БиХ и Холандија. :D

Покрај него од Интер повикани се и Дамброзио, Бастони, Сенси и Барела.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom