- Член од
- 29 јануари 2015
- Мислења
- 7.278
- Поени од реакции
- 20.261
Го немам гледано Кројф, кога Холандија играше финале со Аргентина бев многу мал, како низ магла се сеќавам.
Се огрешуваш за Марадона старо, ама ајде.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го немам гледано Кројф, кога Холандија играше финале со Аргентина бев многу мал, како низ магла се сеќавам.
Се огрешуваш за Марадона старо, ама ајде.
Ех штета. Каква утакмица беше тоаГо немам гледано Кројф, кога Холандија играше финале со Аргентина бев многу мал, како низ магла се сеќавам.
Ех штета. Каква утакмица беше тоа![]()
Не беше смешна?Демек, досетка?
Не беше смешна?![]()
Барса е Македонија, ова е снимка од влезот во собрание
Јаките тифоси, по еден ластик да му мани обезбедувањето и дома со плачење ќе си одат сите
Овие се дечишта, тифози тикви, Боиксос Ноис едно време беше сериозна група.Јаките тифоси, по еден ластик да му мани обезбедувањето и дома со плачење ќе си одат сите
Дечурлана.
А кај е ова ? Против управата протестираат ?Овие се дечишта, тифози тикви, Боиксос Ноис едно време беше сериозна група.
Па мене ми изгледа дека ова се вратите кај Камп Ноу. Протести врз политичари не може да влијаат, а Бартомеу никој не го турна одвнатре, овие ќе го турнат хаха, ама малце шпанска сапуница не е на одметА кај е ова ? Против управата протестираат ?
Ако излезат помасовно сите навивачи можи да направат притисок ама тешко, Атлетико од кога го сменаа амблемот години протестираат ама од к никој не ги мава.
Против управата протестираат ?
Можи главата на Меси ја бараатКакво е ова прашање жити се, сигурно не се влезени на Камп Ноу да протестираат за тоа што ни ја покачија нас струјата тука ебаго.
А кој му ја отвори вратата бе внатре да влезат на овие ѓупците ?Оние црнцине се сигурно влезени да украдат нешто, старо железо, гуми од камион, раткапни, ова она, многу знаат тие кој е Бартомеу![]()