Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Можи главата на Меси ја бараат :D
Автоматски споено мислење:

А кој му ја отвори вратата бе внатре да влезат на овие ѓупците ?
Нема обезбедување или како кај нас во собрание, наместена работа :ROFLMAO:
Некој каталонски Крсто Мукоски. Одамна викам дека помеѓу двете нации има многу заедничко :LOL:

Што е работава со твојов форс за Пепе, може да ме упати некој?

Пошто глеам дека немилосрдно собираш лајкови на секое негово спомнување. :D

Пепе собира лајкови као из цуга, сепак постигна два гола од слободен против Гимараеш.

Што е работава со твојов форс за Пепе, може да ме упати некој?

Пошто глеам дека немилосрдно собираш лајкови на секое негово спомнување. :D
Се расправаа со Ганерот кој бил подобар Пепе или Гнабри...го паднаа форумот со споредбите и сега нормално откако Баерн све изгази и воедно Гнабри игра страшно а Пепе во глобала не постоеше цела сезона Стелт го има еџот и гази низ форумот со Пепе шегите.

Додека ганерот релативно нема шо да му врати и враќа со "ебеш нешто?" досетките и тој ќе присобери некој лајк потенцирајќи на славната реплика на Стелт "јас вчера дупев и си имам плата од 50.000"

Од Битола за Кајгана Југослав Костовски

Како да прв и последен пат се споредуваат два играчи во кои едниот испаднал подобар, но Стелт каков што си е, форсира и можда е интересно 3-4 пати, но после станува иритантно и дегутантно.

Од друга страна пак, секоја пат кога Пепе ќе даде гол, скоро сите што пратат фудбал на форумот одма го буцкаат и така.

Како да прв и последен пат се споредуваат два играчи во кои едниот испаднал подобар, но Стелт каков што си е, форсира и можда е интересно 3-4 пати, но после станува иритантно и дегутантно.

Од друга страна пак, секоја пат кога Пепе ќе даде гол, скоро сите што пратат фудбал на форумот одма го буцкаат и така.
Добро, сепак за Стелт се работи. Што друго очекуваш.

Интеристи есте ми добри :icon_lol:

Кога им пишав дека Конте ќе го бара Видал се смееа, за кур им бил Видал, го имале Ериксен хахах

Интеристи есте ми добри :icon_lol:

Кога им пишав дека Конте ќе го бара Видал се смееа, за кур им бил Видал, го имале Ериксен хахах
Мада сега треба Барса да им ги побара Скринијар и Лаутаро, кој кур бро хехехехех

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom