- Член од
- 29 јануари 2015
- Мислења
- 7.278
- Поени од реакции
- 20.260
Се огрешуваш за Марадона старо, ама ајде.Го немам гледано Кројф, кога Холандија играше финале со Аргентина бев многу мал, како низ магла се сеќавам.
Се огрешуваш за Марадона старо, ама ајде.Го немам гледано Кројф, кога Холандија играше финале со Аргентина бев многу мал, како низ магла се сеќавам.
Никако, со тешко срце го ставив Меси пред Марадона. Марадона беше најдобар играч на светот кога јас растев.Се огрешуваш за Марадона старо, ама ајде.
Ех штета. Каква утакмица беше тоаГо немам гледано Кројф, кога Холандија играше финале со Аргентина бев многу мал, како низ магла се сеќавам.
Демек, досетка?Ех штета. Каква утакмица беше тоа
Не беше смешна?Демек, досетка?
Ич. Малку дебилна беше.Не беше смешна?
Барса е Македонија, ова е снимка од влезот во собрание
Јаките тифоси, по еден ластик да му мани обезбедувањето и дома со плачење ќе си одат сите
Овие се дечишта, тифози тикви, Боиксос Ноис едно време беше сериозна група.Јаките тифоси, по еден ластик да му мани обезбедувањето и дома со плачење ќе си одат сите
Дечурлана.
А кај е ова ? Против управата протестираат ?Овие се дечишта, тифози тикви, Боиксос Ноис едно време беше сериозна група.
Па мене ми изгледа дека ова се вратите кај Камп Ноу. Протести врз политичари не може да влијаат, а Бартомеу никој не го турна одвнатре, овие ќе го турнат хаха, ама малце шпанска сапуница не е на одметА кај е ова ? Против управата протестираат ?
Ако излезат помасовно сите навивачи можи да направат притисок ама тешко, Атлетико од кога го сменаа амблемот години протестираат ама од к никој не ги мава.
Какво е ова прашање жити се, сигурно не се влезени на Камп Ноу да протестираат за тоа што ни ја покачија нас струјата тука ебаго.Против управата протестираат ?
Можи главата на Меси ја бараатКакво е ова прашање жити се, сигурно не се влезени на Камп Ноу да протестираат за тоа што ни ја покачија нас струјата тука ебаго.
А кој му ја отвори вратата бе внатре да влезат на овие ѓупците ?Оние црнцине се сигурно влезени да украдат нешто, старо железо, гуми од камион, раткапни, ова она, многу знаат тие кој е Бартомеу