Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Се огрешуваш за Марадона старо, ама ајде.
Никако, со тешко срце го ставив Меси пред Марадона. Марадона беше најдобар играч на светот кога јас растев.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.782
Поени од реакции
12.114
Го немам гледано Кројф, кога Холандија играше финале со Аргентина бев многу мал, како низ магла се сеќавам.
Ех штета. Каква утакмица беше тоа :свиркам:

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.587
Поени од реакции
13.954
Јаките тифоси, по еден ластик да му мани обезбедувањето и дома со плачење ќе си одат сите :)
Дечурлана.
Овие се дечишта, тифози тикви, Боиксос Ноис едно време беше сериозна група.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.012
Поени од реакции
19.374
Овие се дечишта, тифози тикви, Боиксос Ноис едно време беше сериозна група.
А кај е ова ? Против управата протестираат ?
Ако излезат помасовно сите навивачи можи да направат притисок ама тешко, Атлетико од кога го сменаа амблемот години протестираат ама од к никој не ги мава.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.587
Поени од реакции
13.954
А кај е ова ? Против управата протестираат ?
Ако излезат помасовно сите навивачи можи да направат притисок ама тешко, Атлетико од кога го сменаа амблемот години протестираат ама од к никој не ги мава.
Па мене ми изгледа дека ова се вратите кај Камп Ноу. Протести врз политичари не може да влијаат, а Бартомеу никој не го турна одвнатре, овие ќе го турнат хаха, ама малце шпанска сапуница не е на одмет :)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Против управата протестираат ?
Какво е ова прашање жити се, сигурно не се влезени на Камп Ноу да протестираат за тоа што ни ја покачија нас струјата тука ебаго.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.012
Поени од реакции
19.374
Какво е ова прашање жити се, сигурно не се влезени на Камп Ноу да протестираат за тоа што ни ја покачија нас струјата тука ебаго.
Можи главата на Меси ја бараат :D
Автоматски споено мислење:

Оние црнцине се сигурно влезени да украдат нешто, старо железо, гуми од камион, раткапни, ова она, многу знаат тие кој е Бартомеу :lolzz:
А кој му ја отвори вратата бе внатре да влезат на овие ѓупците ?
Нема обезбедување или како кај нас во собрание, наместена работа :ROFLMAO:

Kajgana Shop

На врв Bottom