- Член од
- 24 јули 2020
- Мислења
- 269
- Поени од реакции
- 409
I'll just quote this :Алал ти вера, ја препороди темава
"Philanthropy is not about helping others, it's about helping yourself. When you change, the world changes."
I'll just quote this :Алал ти вера, ја препороди темава
Еве ти 2 од мене од Boardwalk Empire кој се базирани на вистински лик, кој нажалост и не ги практикуваме башI'll just quote this :
"Philanthropy is not about helping others, it's about helping yourself. When you change, the world changes."
2:0 заврши... Мекларен убо си стрелаше, ама овие ем подобри цел натпревар, ем не дадоја барем еден гол...Еден ептен „утрински“ тип.
Мелбурн - Вестерн Јунајтед ГГ3+ (1.97 Моцарт)
Две од најнапаѓачките екипи во Австралија со двајцата најдобри стрелци во лигата сезонава (Мекларен и Бериша). Покрај тоа што даваат многу голови и двете екипи, имаат едни од најслабите одбрани сезонава, па и двете имаат и доста примени голови. Три досега меѓусебни натпревари, трите ги добил Мелбурн (3:1, 3:2 и 2:1). Очекувам и утре да го одржат трендот. Мелбурн е благ фаворит, а Вестерн со Бериша во напад и човекот Алесандро Диаманти би требало да затресат мрежа, од друга страна Мекларен во сите натпревари против Вестерн постигнувал по два гола.
40.Од мене за вечер J.Murray +23.5. На бет 365 гледам веќе почна и 24.5 да оди. Денвер губи 3-1 од Јута и со тоа што покажа досега тешко да се врати во серијата. Претходната утакмица Мареј постигна 50 коша. Денвер игра лоша одбрана и сите утакмици беа досега со многу поени. Ја изменаа петорката последнава утакмица и беа блиску до победата ама сепак загубија во тесна утакмица. Во напад се одеше преку Мареј и Јокич, вечер очекувам нешто слично. Ќе игра доста минути повторно и очекувам да префрли повторно.
Првите три рунди да. Плејофот ќе се игра дома-гостиОвие квалификации за ЛШ и ЛЕ само еден натпревар се игра?
Мене ме интересира, кога ќе го напишете ова легендарното дуплање, што всушност дуплате? Ја дуплате банката, ја ставате цела банка на 3-4 натпревари? Или земате стандарден процент од банката па го уплаќате?Duplanje za denes,
Osaka
Nole
Young boys 3+
абе пример мавам 2 бона за да земам 2 бона.. ни под разно не ја ставам цела банка..Мене ме интересира, кога ќе го напишете ова легендарното дуплање, што всушност дуплате? Ја дуплате банката, ја ставате цела банка на 3-4 натпревари? Или земате стандарден процент од банката па го уплаќате?
Ако е првото, е самоубиствено, ако е второто, не е никакво дуплање.