- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.925
- Поени од реакции
- 116.349
Го мразам Урко во поштенското сандаче.
и на искачање од канцелариите сам на себе си рекол пу бе Антонио глупчо, што прифати коа нема да знаеш да го искористиш Меси. Идиоте. И тој другиот глас у главата - Срѓан Тодоровиќ од ми нисмо анџели- му рекол ај бе ќе смислиш друго оправдание, ќе окривиш некој непостоечки лик, или наљути се пак без причина, кажи сеа дека риба ти пратиле.Значи според вас состанокот одел вака:
Конте: Видал не ми го донесовте, Ериксен не го барав, имаме крт во соблекувална, веројатно е Перо Помош, не сакам да го видам од утре, другар ми од Рома си го сакам, Бепе не ме гледај така матер ти е*ам, пуштете ме да си одам, сакам кај Спалети виноград да купам...
Жанг: Меси е договорен.
Конте: Па што не кажете бе пеери, најдобри сте жими се, многу ве сакам...![]()
da be io i radi toa ne go kiknaa, ke napravea nekoj dogovor za raskin, dokolku dojdese do toa, ne deka go drzat zaso e preskap, na krajot od denot toa da e pricina mnogu pogolema steta na sekoe pole ke ni se nanesese ako ostanese u situacija samo zaso ne sakaat da go plakaat do kraj na dogovor.Влегоа во лош договор прво со Спалети, па со него. Сега мораат да го трпат. Многу лоша сезона не чека. Brace yourselves.
Откако ќе дојди Меси синката штета што Лукаку ќе дреми клупаЖанг: Меси е договорен.
Конте: Па што не кажете бе пеери, најдобри сте жими се, многу ве сакам...![]()
Кој е Урко? Озбилен сум.Го мразам Урко во поштенското сандаче.
Имаш две опции. Првата е куров мој. Втората е правиот одговор, а тоа е Syn мртвилото. Која ја бираш? Hhhh урнебесен хумор.Кој е Урко? Озбилен сум.
Sent from my SM-A605FN using Tapatalk
Кузнај на шо е, некоја ракија 60 степени има пиено гарант ,брзосмрткаДобро Џони ова со греењето клупа го напиша 45 пати во темата за трансфери, пројде веќе шегата, ако воопшто беше шега.
Не е шега сине...ќе грее клупа...мора да се прилагоди на 3-5-2....Ериксен демек глуп е шо грее клупа?...се е тоа дел од процесот бакиДобро Џони ова со греењето клупа го напиша 45 пати во темата за трансфери, пројде веќе шегата, ако воопшто беше шега.
Не е шега сине...ќе грее клупа...мора да се прилагоди на 3-5-2....Ериксен демек глуп е шо грее клупа?...се е тоа дел од процесот баки