Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
27 септември 2015
Мислења
618
Поени од реакции
678
In Spain and Argentina - Messi's unilateral withdrawal clause expired on June 30, but as FIFA deadlines of the season and market have been postponed, Messi will aim for the right to be able to cancel within the last contractual day of this season, which It's August 31th

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Значи според вас состанокот одел вака:

Конте: Видал не ми го донесовте, Ериксен не го барав, имаме крт во соблекувална, веројатно е Перо Помош, не сакам да го видам од утре, другар ми од Рома си го сакам, Бепе не ме гледај така матер ти е*ам, пуштете ме да си одам, сакам кај Спалети виноград да купам...

Жанг: Меси е договорен.

Конте: Па што не кажете бе пеери, најдобри сте жими се, многу ве сакам... :pos:
и на искачање од канцелариите сам на себе си рекол пу бе Антонио глупчо, што прифати коа нема да знаеш да го искористиш Меси. Идиоте. И тој другиот глас у главата - Срѓан Тодоровиќ од ми нисмо анџели- му рекол ај бе ќе смислиш друго оправдание, ќе окривиш некој непостоечки лик, или наљути се пак без причина, кажи сеа дека риба ти пратиле.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.309
Поени од реакции
46.855
Влегоа во лош договор прво со Спалети, па со него. Сега мораат да го трпат. Многу лоша сезона не чека. Brace yourselves.
da be io i radi toa ne go kiknaa, ke napravea nekoj dogovor za raskin, dokolku dojdese do toa, ne deka go drzat zaso e preskap, na krajot od denot toa da e pricina mnogu pogolema steta na sekoe pole ke ni se nanesese ako ostanese u situacija samo zaso ne sakaat da go plakaat do kraj na dogovor.

Toa sto go kazav prethodno se realizirase, dzabe mario chobanot mi se smeese, da bese evropski gazda veke ke se pozdravevme so konte i alegri ke bese nov trener na klubot, kinezov raboti po nekoj drug standard ali sekako ne go sfakam, kolku i da go sakam Konte, ispolni uslovi za razdelba, ali od nasa perspektiva. E sea sto tocno se deshava pozadi golemata zavesa nikoj ne znae osven oni, kako i da e zadovolen sum sto ja naredile mislam deka ova dobro ke se odrazi na sezonata sto sledi.

Problem i ponataka ostanuva Konte, ko da ima nekoj mentalen problem, nestabilen e i sea na shtrek ke sme celo vreme. A i toj sto katilj covek e, ne znam dali citase 30m mu otisle u bula kaj nekoj fejk investitor, go preebal u London sea go zatvorile, koj ti e kurac sedi si kjuti si 12m zimas godisno, ni pola od toa nemase da dobie od sledniot klub, koj i da bese, a prasanje i tolku so ogled deka nieden golem klub posle ova nemase da go angazira, bar ne u dogledno vreme.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Жанг: Меси е договорен.

Конте: Па што не кажете бе пеери, најдобри сте жими се, многу ве сакам... :pos:
Откако ќе дојди Меси синката штета што Лукаку ќе дреми клупа :(....ќе плачи Меси да игра со Лаутаро и веројатно ќе му удостојат а најдобриот стрелец од оваа сезона ќе биди жртва :(

Ајде сега ќе му го купат и Алба тамам ќе си играат со уфрлувања и повратна како што си знаат во Барса...иако моја лична желба е Зивченко :kafence:

Член од
27 септември 2015
Мислења
618
Поени од реакции
678
Sky - Inter told Sassuolo today that it will pay the 20 million euros of Stefano Sensi's redemption

TyC Sport - Suning would have asked for economic support from Chinese President Xi Jinping to attempt an assault on Messi, considered a huge tow for the improvement of China's image worldwide: the answer would have been positive.
They are the ones who gave the news of Messi away

Последно уредено:
Член од
23 август 2010
Мислења
39.925
Поени од реакции
116.349
Кој е Урко? Озбилен сум.

Sent from my SM-A605FN using Tapatalk
Имаш две опции. Првата е куров мој. Втората е правиот одговор, а тоа е Syn мртвилото. Која ја бираш? Hhhh урнебесен хумор.

Него ви најавив за Меси уште у мај негде, да не речете после ама Стек не ни кажа, ама вака ама така.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.463
Поени од реакции
7.788
Не иде Меси ви реков, тоа е едно од барањата на Конте, не му се уклапа а ќе му заебе други трансфери...

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Ќе погрее клупа малку како Ериксен додека се вклопи....ништо страшно.

Чат пат нека го става во купојте или во 80-та минута да осети терен малце

Член од
5 март 2018
Мислења
17.293
Поени од реакции
19.756
Добро Џони ова со греењето клупа го напиша 45 пати во темата за трансфери, пројде веќе шегата, ако воопшто беше шега.
Кузнај на шо е, некоја ракија 60 степени има пиено гарант ,брзосмртка :ROFLMAO:

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Добро Џони ова со греењето клупа го напиша 45 пати во темата за трансфери, пројде веќе шегата, ако воопшто беше шега.
Не е шега сине...ќе грее клупа...мора да се прилагоди на 3-5-2....Ериксен демек глуп е шо грее клупа?...се е тоа дел од процесот баки

Член од
23 август 2010
Мислења
39.925
Поени од реакции
116.349
Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.463
Поени од реакции
7.788
А што се дешавало со Броз по Инста или Твитер лајкал таму некои објави за трансфер во Баерн и на коментар одговорил дека се надева дека ќе си оди од Интер?

Kajgana Shop

На врв Bottom