Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Барем ако остани,нека остани повеќе години бидејќи не се исплаќа да го тинтрат уште една сезона само и догодина пак на ново....нека го изгради тимот и то е то

Член од
27 септември 2015
Мислења
618
Поени од реакции
678
Ди Марцио пишал дека остануваат и Марота и Аусилио.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
И ова неможеа да го испеглаат зад затворени врати и никој да не знае?

Каква порака даде сега пред потпишувања на идни играчи и оние кои му веруваат а кој самиот тој ги довлечка, ветувајки им долгорочен проект и победнички Интер?

Од една страна радосен ќе бидам ако остане и ако не менуваме тренер секоја година, преку такво од year zero. Од друга страна губи доверба кај мене дека верува во овој проект кој самиот тој го гради.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.667
Поени од реакции
59.766
Влегоа во лош договор прво со Спалети, па со него. Сега мораат да го трпат. Многу лоша сезона не чека. Brace yourselves.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
И ова неможеа да го испеглаат зад затворени врати и никој да не знае?

Каква порака даде сега пред потпишувања на идни играчи и оние кои му веруваат а кој самиот тој ги довлечка, ветувајки им долгорочен проект и победнички Интер?

Од една страна радосен ќе бидам ако остане и ако не менуваме тренер секоја година, преку такво од year zero. Од друга страна губи доверба кај мене дека верува во овој проект кој самиот тој го гради.
This!

Со оглед на каква плачипичка е, не сме сигурни со него за наредна сезона, и ај за новите играчи, нека му ги донесат, ама Марота и Шкринијар не смеат да си одат на сметка на Конте во никој случај.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Не знаеме што одлучиле на состанокот пошто Конте у тоа јавните квичења што ги имаше не потенцираше ништо конкретно, само квичење во стил на разгалена тинејџерка несфатена од системот и нејзините дома.

Ако е случај на тоа да Интер од сега искача со јавни соопштенија после новинарски лаги и глупости-ок.
Ако е случај да го најдат тастерот којшто давал информации на медиумите, треба да видиме кој е тој и што решиле во тој случај. Ако си иде Аусилио.-ок
Ако е случај и услов Марота да си иде и на негово место да дојде Петраки и да му ги исполнува глупите и дел нереални и безсмислени трансфер желби на Конте.-нека си ебат матер.

Конте сега си стави еден тон притисок на себе да следната сезона све освен титула ќе се смета за неуспех. После ова денеска, апсолутно не ме интересираат никакви оправдувања. Следниот мај, Интер ако не биде шампион на Италија тоа ќе биде директна кривица на Конте. Ништо друго не ме интересира. Конте е одговорен дали Интер ќе биде шампион или не.

и дали ќе пројде групи ЛШ.

урко ќе ти ебам све на тебе

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.463
Поени од реакции
7.788
Абе плачењето било пошто Кинезиве запнале Меси да го носат а Конте им рекол или Меси или јас бирајте и ја наредиле...

Меси би имал ем поголема плата, ем би му го нарушил авторитетот, ем не му се совпаѓал во системот пошто реално за вингбек тука е Дамбо.

Член од
27 септември 2015
Мислења
618
Поени од реакции
678
Also confirmed by the Catalan press: Messi won't take part in the tests and won't train this weekend. His decision is final

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.667
Поени од реакции
59.766
Значи според вас состанокот одел вака:

Конте: Видал не ми го донесовте, Ериксен не го барав, имаме крт во соблекувална, веројатно е Перо Помош, не сакам да го видам од утре, другар ми од Рома си го сакам, Бепе не ме гледај така матер ти е*ам, пуштете ме да си одам, сакам кај Спалети виноград да купам...

Жанг: Меси е договорен.

Конте: Па што не кажете бе пеери, најдобри сте жими се, многу ве сакам... :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom