Фан Клуб: Интер

Denes denot D e valjda, mnogu razlicni informacii tecat u javnosta ama spored pisuvanjata konkretno denes ima mala sansa i konte da ostane, a u megjuvreme da go donesat petrachi sto bese u Roma direktor, za da mu ugodat.
Ne pisuvam nisto i za Konte i za Alegri ko negov nasledik bar ne dodeka ne zavrsi denesniov sostanok pa da vidime na sto sme.
Ako Marota si ide inace, ke se desi ona nepredvidlivoto sto go spomnav ponazad, Zhnag junior, evropski gazda apsolutno nikogas nemase da mu udovoli na Konte i denes samo ke dogovaraa koja da bide formulata za negovo zaminuvanje, tie minimalni sansi da ostane se samo radi suning i radi nisto drugo.
Drug problem e platata na Konte, faktot sto spaleti go plakaat uste, i plus faktot sto i noviot trener sigurno ke ima golema plata, taka da istovremeno moze da se pogodi i 3ca da plakaat sto ke gi cini na godisno nivo nad 50m evra, toa u niedna varijanta ne go sakale suning sto e i logicno.

Pak da se navratam na Marota, too much ke e ova i ne sakam da se sluci najiskreno, konte i da ostane bez marota, bogznae utre sto ke smisli, na kraj moze na cedilo da gi ostavi bez sportski, tehnicki direktori bez nisto, a i Marota vise zz, nikad nazad u inter a momentalno e top 3 ceo u fudbalot.

Не ми е јасно зошто тренерите добиваат договори како фудбалер, да го избркаш пошо не си ја работел работата како треба или не си задоволен од резултатите па уште да му ги исплатиш сите плати до крај на договор. :Pos:

Deam job.

Не ми е јасно зошто тренерите добиваат договори како фудбалер, да го избркаш пошо не си ја работел работата како треба или не си задоволен од резултатите па уште да му ги исплатиш сите плати до крај на договор. :Pos:

Deam job.
За да не се повтори Зампарини и неговите 14 тренери по сезона.

Ako Konte uslovuva a toa bide, da ne e Marota vekje ceo, ja sum mnogu protiv, i ne, ne zasluzuva da mu se ide na Konte po gzot, konecno posle kusur godini imame asalen tehnicki, sekoja napravena glupost da bide izbrkan Marota, kje se vratime na minatoto.
A, Konteto ako saka da si ide, slobodno neka fakja patot, on i taka narednata sezona pak kje place za nesto.
Koa bi biral izmegju Konte i Marota, go izbiram Marota.
Ako se desi ovaa glupost, a Konteto ostane, drugata sezona mora da dostavi titula. Sekoe placenje sto kje go napravi nema da mu pomine kaj mene.

Jas procitav za da bide konte zadovolen deka Auselio ke si zamine a ke dojde toj negoviot prijatel i drugar Petrachi.

Што бидна со Пржинскиот договор? Од 3 и 15 се пристигнати сите партии, Сарма му залепи шамар на Политико?

Чекај бе брааат.
Италијаните првин стартер, па уште еден стартер, па главно јадење, десерт, еспресо...па после муабет.

Конте со адвокатот негов бил на состанокот. Јасно е што ќе се деси

Како и да е раскинот на договорот ако сака Конте не би паднал на товар на Интер, тука Конте сака да си замине...

Ваљда преговараат со која оштета ќе си замине. Му ебам пичката од карактер.

Ако се точни информацииве што кружеа сабајле низ Италија дека Конте ќе сака Аусилио да добие отказ, ваљда и Марота у пакет и на нивно место да се донесе тој Џанлука Петраки пријател на Конте и директор у Рома лани, што го земаа од Торино.
Нека се носи у курац со вакви захтеви. Не си ти никаков фактор у фудбалов да поставуваш такви услови, цело раководство да мењаш, тоа у сам коа ќе си купиш клуб и ќе бидеш и газда и директор и тренер. Чао.

Да расчистат до вечер и нека му се јават на Алегри сабајле да дојде да потпише.

Абе се да им ебам излегол Конте од заден влез, мислиш го судат во Титаник 2...

Конте останува тренер на Интер.

Нема детали што се случувало на состанокот и кои детали и проблеми се испеглани. Ок е, неам проблем што остана.

Ама ако случајно Марота добие отказ, ќе им ебам све на сите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom