Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Добро, можеби "ѕвер" беше несоодветен збор за да се опише Тирни, ама тоа беше реакција на твојот потсмев за играчот.
Знам дека Арсенал се очајна екипа во моментов, поготово во одбрана, и дека општо како екипа служат за потсмев, ама не секој играч што го имаат е очаен и треба да биде предмет на заебанција.
Простор за резерва има, да, ама не поради тоа што доаѓа од послаба лига, туку поради тоа што може да испадне стаклен и да не крене глава од повреди. Не треба многу за да се види дали некој играч ќе го биде или хајпот околу него е чисто медиумски.
Да, ама јас не се потсмевав на Тирни, туку на тоа што беше наведен претходно како еден од играчите подобар од Чилвел на лева бековска позиција. Тоа е смешно, бидејќи Тирни најголемиот дел од сезоната го помина надвор од терен и ние буквлно не знаеме и не можеме да знаеме каков е и дали е, после неколку меча со Борнмут и Вотфорд.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.100
Поени од реакции
25.147
Прво, не ти е он тебе другар
Хахахаххаа
И што успех напраил Тирни? Хаахах
Види ги бе двајцава гомнари земале влегле у темава сеир да пукаат.. ццц.
Уште па овчаров Цобе земал си измислува дека некој пишал дека Тирни бил втор најдобар лев бек во лига.
Цццц гомнарска работа брееее хахаха.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.363
Поени од реакции
12.779
Арсенал го има најдобриот пар бекови во ПЛ после Ливерпул.
Белерин-Тирни

позз

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.464
Поени од реакции
58.882
Како бе толку брзо го оценивте Тирни и го ставате во топ леви бекови?
Пола сезона играше и тоа ако не се лажам на дел од натпреварите беше и лев стопер, па учинокот на лев бек и не го видовме многу.
Автоматски споено мислење:

Арсенал го има најдобриот пар бекови во ПЛ после Ливерпул.
Белерин-Тирни

позз
Два пара јаки бекови :D

Член од
4 јуни 2016
Мислења
473
Поени од реакции
411
What have I done!?

Се молат модераторите да го избришат моето мислење дека Чилвел може комотно да игра во сите топ 6 екипи освен Ливерпул. А и незнам што се мешаат топџиите кога збориме за топ 6 екипи. :P

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.728
Поени од реакции
52.668
Ќе ти речев да се заколнеш во Бакајоко ама греота е, помлад и подобар од Матич е. Новиот Дрогба исто. И за Рудигер во несвест се паѓаше едно време. Одои 600 милионскиот...долга е листата и кај вас, можеби и најдолга од скоро време, во тесна битка сте за круната.
Дали сериозно ти најде да збориш на оваа тема? :D Секој 18 годишен играч што ќе изигра 15 минути во прв тим на Челзи на форумов го претставуваш како иден освојувач на Златна Топка, а еден од тие не памтам да станал бар озбилен фудбалер. :icon_mrgr:

Ај ќе видиме можда овој Гилмур, Глимур или како и да се вика, ќе биде првиот што нема да те разочара во тој поглед. xD
Најголема желба пред да умрам ми е фан на Јунајтед да ми каже што сум зборел, ама да го каже баш како што сум зборел, не да си измислува и додава како што му одговара :D

Доволно е сите да си го споредиме составот со тој на Ливерпул или Сити и најубаво ќе се види кој е најделудед :icon_lol:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.768
Аке, Лукаку, КдБ.
Лукаку и КдБ не се од школата на Челзи. Зборам за играчи од генерациите што доминираа низ младинските категории на Англија и Европа. МекЕкран, Какута, Траоре, Бертранд, Брума, Чалоба, Пиазон, Феруз, Бејкер, Браун, Бога, Атсу, Мусонда, Соланке.

Не викам јас дека @Донев за сите овие имал преголеми очекувања, но за Мекекран, Какута, Брума, Чалоба, Атсу, Браун, Соланке сигурен сум дека има пишувано и пишувано на форумов. xD

И факт е дека ова го има во секој фан клуб, ете кај нас на пример лани Мектоминеј беше ставан на ниво на Керик после подпросечна сезона од поединци, истото важи и со Вилијамс годинава. Претходно сме имале примери со Јанузај, Вил Кин, Џејмс Вилсон, Клеверли, тие шмугљовците што ги извади ЛВГ во одбрана, не ги ни памтам како се викаа, ама од авион се гледаше дека ниту еден од нив нема да биде играч... итн, итн... но Донев со години не успеа да ја научи лекцијата дека не секој што гази во младинските категории ќе гази и со сениорите. :D

Последно уредено:
Член од
5 март 2018
Мислења
16.515
Поени од реакции
18.781
Лукаку и КдБ не се од школата на Челзи. Зборам за играчи од генерациите што доминираа низ младинските категории на Англија и Европа. МекЕкран, Какута, Траоре, Бертранд, Брума, Чалоба, Пиазон, Феруз, Бејкер, Браун, Бога, Мусонда, Соланке.

Не викам јас дека @Донев за сите овие имал преголеми очекувања, но за Мекекран, Какута, Брума, Чалоба, Браун, Соланке сигурен сум дека има пишувано и пишувано на форумов. xD

И факт е дека ова го има во секој фан клуб, ете кај нас на пример лани Мектоминеј беше ставан на ниво на Керик после подпросечна сезона од поединци, истото важи и со Вилијамс годинава. Претходно сме имале примери со Јанузај, Вил Кин, Џејмс Вилсон, Клеверли, тие шмугљовците што ги извади ЛВГ во одбрана, не ги ни памтам како се викаа, ама од авион се гледаше дека ниту еден од нив нема да биде играч... итн, итн... но Донев со години не успеа да ја научи лекцијата дека не секој што гази во младинските категории ќе гази и со сениорите. :D
Па сегде е тоа така бе, кој навивач нема големи очекувања од некој младинец кој се покажал солидно во академијата и на позајмици :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454

Стекот зел објаснува,а на времето се влажнеше на факинг Фреди Гуарин хахахах,да не зборам па за оној Габигол што све ми има зборено.
Абе стомајки да тибам ја тебе стек превртлива фацо една мрсомудачка.

Кога сме веќе кај мојот комрад стек,
Поздрав и секое добро од мене.

Sent from my SM-A920F using Tapatalk

Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.070
Поени од реакции
1.556
Најголема желба пред да умрам ми е фан на Јунајтед да ми каже што сум зборел, ама да го каже баш како што сум зборел, не да си измислува и додава како што му одговара :D

Доволно е сите да си го споредиме составот со тој на Ливерпул или Сити и најубаво ќе се види кој е најделудед :icon_lol:
Кога веќе се генерализира нека важи тоа секогаш. Не со муабети ее овие вака, оние така а кога спомнуваме Челзи ти одма се дистанцираш, јас не сум рекол а у. Еве ни јас не сум хајпнувал наши играчи нешто претерано ама кога спомнуваш цел фан клуб по автоматизам ме вклучуваш и мене и икс други персони. Или па мислиш фан клуб Челзи е некое скришно место, па никој не чита што се тресе одвреме навреме.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Каков лејм муабет, немаш поим, го немаш гледано. :pos:
Па ти вчера мене ми го направи истиот муабет, за Вернер и Зијач. Сега е лејм, вчера не беше?

Кариерата во Селтик е кариера во Селтик. Каква е Шкотска лига, јасно ни е на сите.
А за Зијеч и холандска лига ова не ти чинеше?

Кога само ќе се сетам на ситуацијата кога @vidooq ти цитираше што ти имаше пишувано за Бакајоко, па потоа негираше, не знам дали да се смеам или да плачам.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom