Кладилница (Генерална дискусија)

B

Beginner

Гостин
КОја македонска кладилница имат обложување на корнери,картони?
Не само за ЛШ и за топ 2-3 лиги општо за поќе лиги кој нудит ваква опција?
он
Халден 1 во живо
Никоја што јас знам барем. Евротип и претходно даваа картони и корнери само за 2-3 утакмици од топ лигите така и сега ќе бидат сигурно.

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Член од
5 март 2018
Мислења
16.824
Поени од реакции
19.139
Никоја што јас знам барем. Евротип и претходно даваа картони и корнери само за 2-3 утакмици од топ лигите така и сега ќе бидат сигурно.

Мислам дека само на дербиња даваат таква понуда.
Вечер Орсато е судија, плус фактор за да се пиши на картони и пенали :)
Во ЛШ е познат по делење картони и свирење пенали, за пеналите и ВАР си има улога ама за картони мислам дека ќе се размафта вечер, поготово што е финале и Нејмар е на теренот :)
Над 5.5 е границата, голема е ама вреди да се проба 2.20 е квотата, можи и Баерн над 2.5 да се изигра.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Сангрен да земе сет, Качанов да земе сет и контавеит да земе сет = 1.56 коеф у Копачка

Кажите ми дека ќе напраам глуп потег
Глуп потег, три настани за мизерен коефициент.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.956
Поени од реакции
9.587

Исто ко да немат

B

Beginner

Гостин
Мислам дека само на дербиња даваат таква понуда.
Вечер Орсато е судија, плус фактор за да се пиши на картони и пенали :)
Во ЛШ е познат по делење картони и свирење пенали, за пеналите и ВАР си има улога ама за картони мислам дека ќе се размафта вечер, поготово што е финале и Нејмар е на теренот :)
Над 5.5 е границата, голема е ама вреди да се проба 2.20 е квотата, можи и Баерн над 2.5 да се изигра.
На Италијснки дербиња и најдобро беше кога даваа. За пенал, црвен, и вкупно жолти комбинирано правеше 20-25 коеф просек последна таква ми испадна Наполи-Милан за 300 ден уплата. А сега од кога почнаа во ЛЕ и ЛШ ниту една утакмица не заврши со пенал,црвен и вк. жолти.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.404
Поени од реакции
38.909
Качанов - 1
Сандгрен - 1
Иснер - 1

И на друг тикет ПСЖ - 1 сингл. Ептен потценувачки ми изгледа коефициентот, не е ова Барса со Ракитич и Бускетс. И тоа како можат Нејмар и Мбапе да ги искористат шансите овие ако летат напред. Ептен се занесени и кладилниците и обичните фанови после 8те шо и ги дадоа на Барса, али сепак мислам дека правата јачина на Баерн се гледа преку резултатот со Челзи и Лион.

На Барса и даваа 3.50, на ПСЖ му даваат 3.20. Разликата е во тоа што ПСЖ е минимум 2 а можда и 3 класи поквалитетен и по физички спремен од Барса. Ќе ризикувам една 50ка. :D

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Во Евротип имате грешка на коефициентите за првите сетови +9.5 на неколку тениси. Ако се реалните коефициенти по 1.60, 1.65, ваму се сите по 2.00.

McDonald - Giron
Bedene - Garin
Wolf - Gasquet
Anderson - Tsitsipas
Coric - Goffin

Член од
5 март 2018
Мислења
16.824
Поени од реакции
19.139
На Италијснки дербиња и најдобро беше кога даваа. За пенал, црвен, и вкупно жолти комбинирано правеше 20-25 коеф просек последна таква ми испадна Наполи-Милан за 300 ден уплата. А сега од кога почнаа во ЛЕ и ЛШ ниту една утакмица не заврши со пенал,црвен и вк. жолти.

За Пенал не се исплаќа на 2.60 да се игра, подобро ќе го ставам Нејмар стрелец 2.40 од колку да има пенал.
На картони јас досега два пати фатив,Лајпциг над 2.5 и Севиља над 1.5
И за вечер ќе ја изиграм на картони плус,само не знам дали вкупно или Баерн да го пишам, ќе ги маваат Нејмар и Мбапе, а Орсато има просек по 6 картони во ЛШ мечевите.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
B

Beginner

Гостин
За Пенал не се исплаќа на 2.60 да се игра, подобро ќе го ставам Нејмар стрелец 2.40 од колку да има пенал.
На картони јас досега два пати фатив,Лајпциг над 2.5 и Севиља над 1.5
И за вечер ќе ја изиграм на картони плус,само не знам дали вкупно или Баерн да го пишам, ќе ги маваат Нејмар и Мбапе, а Орсато има просек по 6 картони во ЛШ мечевите.
Вкупно јас одиграв 5.5 е границата ама 2.2 коеф.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Tobias Harris 20.5+
Harris inace stava vo prosek 20pts, a vo ovaa serija protiv Boston bez Simmons se ocekuvase i povekje.
No totalno potrfli,
Prvata utakmica 15pts shut od igra 6/15,
Vtorata 13pts shut od igra 4/15
Tretata 15pts shut 6/19.
Ova e verojatno posledna utakmica sezonava za Harris i ekipata, mislam deka vecerva lesno ke odi preku 20pts

Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.072
Поени од реакции
1.566
Вака блиц, гледам вредност на Димитров 2.1.
Може да се проба и Димитров, Фернандез, Сонего 2/3

Kajgana Shop

На врв Bottom