Пеа Ахмети, Пеа Маличи, Пеа Тачи, Пеа Џафери, Пеа Красничи, Пеа Бојку Леку, Пеа СејдиуПеџа Усеини...
Мислење? Од тие два-три пати што сум го гледал офанзивно добар ми се виде, назад не знам, некако премал е, ќе го прегазат
Ние го зедовме Тирни како надежен за 30м, за мене поквалитетен играч од Чилвел на секое поле, во одбрана е две класи подобарИскрено и не гледам многу достапни квалитетни леви бекови.
50м за Чилвел ми е многу Пеп потег, ама таков стана пазарот. Во секој случај подобар е од Емерсон и од крилото Алонсо.
Истото мислење како тебе го имам и јас со оглед на тоа што не играше многу за Сити, игра со жар, во офанзива е доста конкретен. Ми остави впечаток на еден натпревар на Сити, Сити губеше а тој беше од ретките што покажуваа желба нешто да променат. Ако некој го следел во Лајпциг повеќе, може да пише детален скаутинг извештајМислење? Од тие два-три пати што сум го гледал офанзивно добар ми се виде, назад не знам, некако премал е, ќе го прегазат
На претходна страна ги спомнаа Грималдо и Таљафико како поефтина варијанта. Но сите тие се дел од далеку послаби лиги. Таму и Семедо беше играчиште.Ние го зедовме Тирни како надежен за 30м, за мене поквалитетен играч од Чилвел на секое поле, во одбрана е две класи подобар
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Истото мислење како тебе го имам и јас со оглед на тоа што не играше многу за Сити, игра со жар, во офанзива е доста конкретен. Ми остави впечаток на еден натпревар на Сити, Сити губеше а тој беше од ретките што покажуваа желба нешто да променат. Ако некој го следел во Лајпциг повеќе, може да пише детален скаутинг извештај
Истото мислење како тебе го имам и јас со оглед на тоа што не играше многу за Сити, игра со жар, во офанзива е доста конкретен. Ми остави впечаток на еден натпревар на Сити, Сити губеше а тој беше од ретките што покажуваа желба нешто да променат. Ако некој го следел во Лајпциг повеќе, може да пише детален скаутинг извештај
@ТрибианиИстото мислење како тебе го имам и јас со оглед на тоа што не играше многу за Сити, игра со жар, во офанзива е доста конкретен. Ми остави впечаток на еден натпревар на Сити, Сити губеше а тој беше од ретките што покажуваа желба нешто да променат. Ако некој го следел во Лајпциг повеќе, може да пише детален скаутинг извештај
Реално најпогоден предлог е Џони на тема крилест бек ххааахаах
Нема подобар лев бек од Зивченко сине...си го купваш како програмиран играч..си ја прима топката и си враќа повратна...и плус таква Artifical Intelegence фаца има
Јас па земав да срчам да видам дали е печатна грешка или редовно така го пишува :|ВИДИ ГО ЏОНИ ЗиВченко го пиша ХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХА
Затоа утре Баумгартлингер до буква ќе го погоди. Пу да ти ебам тоа човекот.