Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Мислење? Од тие два-три пати што сум го гледал офанзивно добар ми се виде, назад не знам, некако премал е, ќе го прегазат :D
Автоматски споено мислење:

Уствари ни Алба не е поголем :icon_mrgr:

Искрено и не гледам многу достапни квалитетни леви бекови.
50м за Чилвел ми е многу Пеп потег, ама таков стана пазарот. Во секој случај подобар е од Емерсон и од крилото Алонсо.
Ние го зедовме Тирни како надежен за 30м, за мене поквалитетен играч од Чилвел на секое поле, во одбрана е две класи подобар

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Мислење? Од тие два-три пати што сум го гледал офанзивно добар ми се виде, назад не знам, некако премал е, ќе го прегазат :D
Истото мислење како тебе го имам и јас со оглед на тоа што не играше многу за Сити, игра со жар, во офанзива е доста конкретен. Ми остави впечаток на еден натпревар на Сити, Сити губеше а тој беше од ретките што покажуваа желба нешто да променат. Ако некој го следел во Лајпциг повеќе, може да пише детален скаутинг извештај :D

Ние го зедовме Тирни како надежен за 30м, за мене поквалитетен играч од Чилвел на секое поле, во одбрана е две класи подобар

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

На претходна страна ги спомнаа Грималдо и Таљафико како поефтина варијанта. Но сите тие се дел од далеку послаби лиги. Таму и Семедо беше играчиште.
Ваљда Лампард го гледа Чилвел како посигурна опција, играч со премиерлигашко искуство. Плус и квота за домашен играч да пополни пошто со новиве трансфери почнаа да доминираат странци во составот.

Истото мислење како тебе го имам и јас со оглед на тоа што не играше многу за Сити, игра со жар, во офанзива е доста конкретен. Ми остави впечаток на еден натпревар на Сити, Сити губеше а тој беше од ретките што покажуваа желба нешто да променат. Ако некој го следел во Лајпциг повеќе, може да пише детален скаутинг извештај :D

@cholismo

@Stefan-kobe

@Трибиани

:ROFLMAO:
Топ бек, сличен на Трипие, веќе пишал некој поназад, во офанзива е одличен.
Лајпциг имаат многу добра одбрана кој и да се земи од таа четворка вреди.

Атлетико е загреан за Таљифико уште од ланска сезона, мислам дека фри е овај трансфер период или грешка сум ?

Едит Грешка сум, како и да е добар играч, читам дека и Челзи се за него заинтересирани, ама Чилвел најверојатно ќе го одберат дека е Англичанец

Последно уредено:
ВИДИ ГО ЏОНИ ЗиВченко го пиша ХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХА :pos: :pos: :pos: :pos:
Затоа утре Баумгартлингер до буква ќе го погоди. Пу да ти ебам тоа човекот.

Јас па земав да срчам да видам дали е печатна грешка или редовно така го пишува :|

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom