Не, ништо во 21 век не се решава со насиство, туку со интелигенција и разбирање. Биолошки војни има а ако сакаш да војуваш еве ти блиски истокНе ми ги прави мене тие фори, бидејќи сам/сама спомна војување, дали би војувала?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не, ништо во 21 век не се решава со насиство, туку со интелигенција и разбирање. Биолошки војни има а ако сакаш да војуваш еве ти блиски истокНе ми ги прави мене тие фори, бидејќи сам/сама спомна војување, дали би војувала?
И кој дел тебе како женско ти е ускратен: дипломатија, воени сили, државен сектор, приватен сектор?Не, ништо во 21 век не се решава со насиство, туку со интелигенција и разбирање.
Ти изгледа живееш во друг свет, на мене можеби не ама зошто тогаш 80 посто од македонските родители цел имот оставаат на машките деца нели е тоа баш себично и не зборувам за мене имам 2 сестри зборам општо, ова ти е прост пример.И кој дел тебе како женско ти е ускратен: дипломатија, воени сили, државен сектор, приватен сектор?
Ќе си тужиш и нема каде да одат ако навистина имаш твое кај родителите. Ако синот ги гледал уште 30 години откако си се омажила на кого сакаш да остават?Ти изгледа живееш во друг свет, на мене можеби не ама зошто тогаш 80 посто од македонските родители цел имот оставаат на машките деца нели е тоа баш себично и не зборувам за мене имам 2 сестри зборам општо, ова ти е прост пример.
Апсолутно се сложувам. Следствено на тоа, ние жените бидејќи сме интелектуално инфериорни во однос на мажите, оставаме на вас, вие со вашиот интелект и знаењата од областа на Првата и Втората светска војна да го спасите светот од сите проблеми.Не, ништо во 21 век не се решава со насиство, туку со интелигенција и разбирање. Биолошки војни има а ако сакаш да војуваш еве ти блиски исток
Ти изгледа живееш во друг свет, на мене можеби не ама зошто тогаш 80 посто од македонските родители цел имот оставаат на машките деца нели е тоа баш себично и не зборувам за мене имам 2 сестри зборам општо, ова ти е прост пример.
Па те во комшии ако имаат ќерка и син прашај чива ке остане куќата, ја мислам дека жената е обесправена по прашање имот од родителите, ретко знам жена што има брат и што им е еднакво поделено овде во МкМоже ова да го поткрепиш со некоја официјална статистика, или одокативно процени?
Kako da ostane na kerkata, koga taa e mazena i zivee so soprugot?Па те во комшии ако имаат ќерка и син прашај чива ке остане куќата, ја мислам дека жената е обесправена по прашање имот од родителите, ретко знам жена што има брат и што им е еднакво поделено овде во Мк
Па те во комшии ако имаат ќерка и син прашај чива ке остане куќата, ја мислам дека жената е обесправена по прашање имот од родителите, ретко знам жена што има брат и што им е еднакво поделено овде во Мк
Не ти држи вода ова што ако сестраму претрпува насилство во бракот и сака да се разведе каде ке оде што ако куќата кај брат и е пуна? Под кирија? Или ќути и трпиKako da ostane na kerkata, koga taa e mazena i zivee so soprugot?
A ako se dve sestri kaj kogo ke ostane kukata?
A ako se braka?
Poslednive dve varijanti se duri pokomplicirani za reshavanje, i duri tuka se karaat roda so roda.
Ne veruvam deka postoi brat sho ke ja ostai sestra si na ulica ako mazot i ja tepa.Не ти држи вода ова што ако сестраму претрпува насилство во бракот и сака да се разведе каде ке оде што ако куќата кај брат и е пуна? Под кирија? Или ќути и трпи