Darling
High Value
Nemoj vaka sea, jas so mojot zenski mozok kako sho sum rodena, e isto ko so mentalna poprechenost da ziveam.Take your time darling![]()
Te molam otkrij ni na nas, koj e tvojot case sho go postavi, a go potvrdi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj vaka sea, jas so mojot zenski mozok kako sho sum rodena, e isto ko so mentalna poprechenost da ziveam.Take your time darling![]()
Прва светска војна (1914-1918)
Германија ја започнала војната со план да трае макс. до Божиќ 1914, но Раѓањето на нашиот спасител - вечен маркер во главите на воените планери низ историјата. Првите проценки 1941-ва биле дека нај,нај, касно до Божиќ, војската ќе се врати дома, по освојувањето на Москва. Пре-Маркет Гарден...forum.kajgana.comВтора светска војна (1939-1945) - генерална дискусија!
март искрцавање на 58.000 Британци во Грција. Пресудно. 1596142619 Имаш по нет целосно инфо за логори, на памет не ми паѓа да барам сега имиња и да гледам човечки страданија од најцрн вид по сајтови. Не, не сум јас прозападен, нит происточен, нит ме интересира лгтф или џамии, само имам основна...forum.kajgana.com
Nature vs. nurture, се молат дамите на форумов да напишат макар еден пост на наведените теми, едната е нова, другата 10 годишна, како за цела деценија ниту една женска членка не напишала еден едини пост![]()
мислиш не?Жени, пишувајте на темиве! Овие теми се круцијални за еднаквоста. Мора да се докажеме на секој можен начин дека сме рамноправни со мажите и да го исполниме секое нивно барање, инаку ја испуштивме рамноправноста од раце.
За ова си во право.Дека ние со женските мозоци да пишуваме во такви длабоки теми со многу комплициран карактер, нема шанса, можеме само за рецепти да си праиме муабет
Ние жените уште на школо немаме тргнато дома не учат само да чистеме и готвеме ке си дадеме за право да збореме за војни, со закон ни е забрането и тоа...мислиш не?
Автоматски споено мислење:
За ова си во право.
А би војувала?Ние жените уште на школо немаме тргнато дома не учат само да чистеме и готвеме ке си дадеме за право да збореме за војни, со закон ни е забрането и тоа...![]()
А ти би војувал или ти е стра во Албанија да отидеш со македонско знаме на мајца?А би војувала?
Иронично кажувамможда си трол ти
не може некој волку да е стереотипен
воопшто не мислам на твојот сарказам во ситуацијата, туку на целата сликаИронично кажувам
Не ми ги прави мене тие фори, бидејќи сам/сама спомна војување, дали би војувала?А ти би војувал или ти е стра во Албанија да отидеш со македонско знаме на мајца?