UEFA Europa League

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.547
Поени од реакции
59.232
Значи истиов играч со отворен ѓон го собра Рашфорд во полуфиналето и само со пенал помина.
Може да го гледаме во ПЛ следна сезона и тоа сериозна сума се спомнува за него.
Штета Стоук не се дел од ПЛ, според прикажаното на последниве натпревари идеален играч би бил за нив.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Добар судија, добар ВАР. аххахахахахахахах смешки ќе поминеше ова накај Лаутаро. Чист пенал. поздрав

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Готов е судијава, не знае кај тера. Срамен настап. Нека го сменат на полувреме. Кој кур пуштаат вакви пациенти финале да судат.
Види го овој Навас пичево што кур сакаш бе да ти ебам жената твоја. Многу големи пички шпанциве аууууу страшно, поголеми и од Албанците ви ебам све циганско

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.586
Поени од реакции
13.953
На секоја одлука по десет играчи на Интер се околу судијата , на Барса на Пеп ме потсеќа или на Реал на Мурињо, добра тактика за притисок :D

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227
Е не можам да ги поднесам шпанцице, душава ми ги мрази лакви ѓупци се, 10 души трчаат по судијава за најмал фаул, абе одма ќе ги попишам в'тефтер има да предат ко мачиња да сум судија, племе ѓупско!
FORZA INTER

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.929
Поени од реакции
23.386
Е не можам да ги поднесам шпанцице, душава ми ги мрази лакви ѓупци се, 10 души трчаат по судијава за најмал фаул, абе одма ќе ги попишам в'тефтер има да предат ко мачиња да сум судија, племе ѓупско!
FORZA INTER

Демек овие од Интер циганиве не трчаат насвако кј судијата.

Лаутаро педерчето спремно за Барса

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227
Демек овие од Интер циганиве не трчаат насвако кј судијата.

Лаутаро педерчето спремно за Барса
Не колку ѓупциве, тие го измислија ова све им е. ам циганско

Kajgana Shop

На врв Bottom