UEFA Europa League

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Значи истиов играч со отворен ѓон го собра Рашфорд во полуфиналето и само со пенал помина.

Може да го гледаме во ПЛ следна сезона и тоа сериозна сума се спомнува за него.
Штета Стоук не се дел од ПЛ, според прикажаното на последниве натпревари идеален играч би бил за нив.

Добар судија, добар ВАР. аххахахахахахахах смешки ќе поминеше ова накај Лаутаро. Чист пенал. поздрав

Готов е судијава, не знае кај тера. Срамен настап. Нека го сменат на полувреме. Кој кур пуштаат вакви пациенти финале да судат.
Види го овој Навас пичево што кур сакаш бе да ти ебам жената твоја. Многу големи пички шпанциве аууууу страшно, поголеми и од Албанците ви ебам све циганско

На секоја одлука по десет играчи на Интер се околу судијата , на Барса на Пеп ме потсеќа или на Реал на Мурињо, добра тактика за притисок :D

Е не можам да ги поднесам шпанцице, душава ми ги мрази лакви ѓупци се, 10 души трчаат по судијава за најмал фаул, абе одма ќе ги попишам в'тефтер има да предат ко мачиња да сум судија, племе ѓупско!
FORZA INTER

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Е не можам да ги поднесам шпанцице, душава ми ги мрази лакви ѓупци се, 10 души трчаат по судијава за најмал фаул, абе одма ќе ги попишам в'тефтер има да предат ко мачиња да сум судија, племе ѓупско!
FORZA INTER

Демек овие од Интер циганиве не трчаат насвако кј судијата.

Лаутаро педерчето спремно за Барса

Демек овие од Интер циганиве не трчаат насвако кј судијата.

Лаутаро педерчето спремно за Барса
Не колку ѓупциве, тие го измислија ова све им е. ам циганско

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom