Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Сетоа тоа многу подобро ќе изгледа кога ќе играат еден натпревар неделно наместо два.
Да, а? А ЛШ ќе играат кога?
Тимот има насушна потреба од играчи за ротација. Кавани би бил добра опција за ротација - фудбалски гледано, додека финансиски не се исплаќа во никој случај.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.758
Поени од реакции
8.492
Да, а? А ЛШ ќе играат кога?
Тимот има насушна потреба од играчи за ротација. Кавани би бил добра опција за ротација - фудбалски гледано, додека финансиски не се исплаќа во никој случај.
+1, Нас треба да не интересира да гледаме убав фудбал и успеси на клубот! Колку кој ќе чини, Ед нека му објаснува на Оле, нити ние ги купуваме нити ги продаваме!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Епа тогаш не го пишувајте Грилиш во трансфер цели зошто ликот секои две недели има испади по барови, Руни шеташе курви до последно и што не. Јбг, Англичани се.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.290
И од Рашфорд се офајдивме што е ко Мајка Тереза и се грижи за немашните.Да не бидам разбран погрешно, за почит и поклон е тоа, но треба пргави карактери во екипа за "гадни" времиња кога не идат од рака работите.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.758
Поени од реакции
8.492
Епа тогаш не го пишувајте Грилиш во трансфер цели зошто ликот секои две недели има испади по барови, Руни шеташе курви до последно и што не. Јбг, Англичани се.
Нека играат како треба, а за капитен јасно човек со примерно поведение! Грилиш само во Вила може да биде капитен ;). Макар што во нов дом може со нов куќен ред и да изненади!

Член од
24 март 2010
Мислења
15.347
Поени од реакции
26.348
Нека играат како треба, а за капитен јасно човек со примерно поведение! Грилиш само во Вила може да биде капитен ;). Макар што во нов дом може со нов куќен ред и да изненади!
Како Кантона и Кин? :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Ова ептен сериозно испаднало.
Реално (од искуство) ова делува на исфилуван муабет, да те замава професионален спортист малце ќе се и 5 полицајци да одвојат ама како што вика Ставро, нека се дешава нешто :ROFLMAO:

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Мене не ми сметаат толку ваквите испади, секој има свое право за приватниот живот. Повеќе ме нервира што не ја оправда улогата за што беше донесен, ни како стопер, за капитен да не правиме муабет, и на крај вакви глупости.

20200821_144117.jpg

:ROFLMAO:

Последно уредено:
Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Мене не ми сметаат толку ваквите испади, секој има свое право за приватниот живот. Повеќе ме нервира што не ја оправда улогата за што беше донесен, ни како стопер, за капитен да не правиме муабет, и на крај вакви глупости.
Не знам што очекувавте од Мегваер кога беше донесен, јас мислам дека потполно си ја оправда улогата, освен во последните неколку натпревари кога буквално беше издишан. А беше издишан затоа што ги одигра СИТЕ официјални натпревари за Јунајтед минатат сезона. Сите, до еден. Е сега за капитен не сум баш сигурен дека е вистински избор, делува некако повлечено, но веројатно Солскјер повеќе знае од рандом навивач на Јунајтед кој какво влијание има на другите играчи.

Ова што се степал во Грција, АМА БАШ АПСОЛУТНО НИШТО не ми значи.

Kajgana Shop

На врв Bottom