- Член од
- 8 септември 2008
- Мислења
- 11.857
- Поени од реакции
- 10.228
This
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Таман за тематаРаспоредот ќе го објават утре во 10 сабајле.
Одсекогаш ми бил кул лик, 2 саати муабет на многу интересни теми
Да, да рокер во слободно време
Зошто привилегии?
Затоа што Ливерпул и останатите што немаа европски натпревари неделава се вратија на тренинзи, а они неделава отидоа на одморЗошто привилегии?
Знам зошто ќе почнат подоцна, прашав зошто привилегии?Затоа што Ливерпул и останатите што немаа европски натпревари неделава се вратија на тренинзи, а они неделава отидоа на одмор
Челзи и Волвс ќе добијат два дена плус, ираат во понеделник.
Малце е безвезе што сезоната почнува одма после интернационални натпревари.
Стално сме привилегирани ние затоа. Плачковци едни.Знам зошто ќе почнат подоцна, прашав зошто привилегии?
ФА не сакаше да им излезе во пресрет на Ливерпул и ги натера да играат утакмица еден во лига куп еден ден по закажана утакмица на друг континент.
Види, доколку немаш објаснување зошто ка еден тим му е дадена опција и поместен му е натпреварат а на друг не, не гледам причина да ме цитираш.Стално сме привилегирани ние затоа. Плачковци едни.
Супер, објаснување имаш а тоа гласи дека тимовите кои играле во европски натпреварувања во подоцни фази од натпреварувањето ќе почнат подоцна за да имаат одмор и подготвителен период како и сите други. Не е дека тимов твој е оштетен претходната година па сеа инает ќе тераме. Ете време на корона се е изместено па и ова.Види, доколку немаш објаснување зошто ка еден тим му е дадена опција и поместен му е натпреварат а на друг не, не гледам причина да ме цитираш.
Да сакав да ти пишам за да си праиме рандом муабети, ќе ти пуштев порака.
Не станува тука збор за сите лиги. Другите си се грижат за своите екипи а ФА глуми лудило и посебност. Затоа, пак прашањето, зошто не се посебни и сега како и во минатото?Супер, објаснување имаш а тоа гласи дека тимовите кои играле во европски натпреварувања во подоцни фази од натпреварувањето ќе почнат подоцна за да имаат одмор и подготвителен период како и сите други. Не е дека тимов твој е оштетен претходната година па сеа инает ќе тераме. Ете време на корона се е изместено па и ова.