Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.956
Поени од реакции
9.587
Па алал вера нормално 130 евра лимит клаваш на струшкиот турнир. Ми уништи 4 бетови оти не ти се чека 30м
Влијание батка ќе му кажиш и на оној другиот со кој шо соработвиш не му дообјаснав некој работи пред месеци 3000евра соберите и целасезона не ви се мешам кај шо ке посакате која сакате лига,тимови итн имат пари тој нежали го а и ти се фалеше па изволте

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.375
Поени од реакции
1.930
Влијание батка ќе му кажиш и на оној другиот со кој шо соработвиш не му дообјаснав некој работи пред месеци 3000евра соберите и целасезона не ви се мешам кај шо ке посакате која сакате лига,тимови итн имат пари тој нежали го а и ти се фалеше па изволте
???

Batich ti neznaesh ni kako izgledaat tie 3000€. Ne pa da gi dadam za da nepostirash. Kje se izgorish ednash, dvapati, tripati pa kje svatish deka live kje si chekash

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.956
Поени од реакции
9.587
Че Гевара мислам го познаваш
Толку ми коштат да не ви редет лимити зашто за 10 месеци толку ке изгубам ако не и поќе. Реално еден шо ми ги играт типојве редит 500 еура на Верстапен да добиет трка можам да замислам на мој шо играт и колку редит

Член од
5 март 2018
Мислења
16.825
Поени од реакции
19.142
Тоа ти е несреќа, илјада шанси Лион и ниту еден шут на голот :confused:

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.375
Поени од реакции
1.930
Че Гевара мислам го познаваш
Толку ми коштат да не ви редет лимити зашто за 10 месеци толку ке изгубам ако не и поќе. Реално еден шо ми ги играт типојве редит 500 еура на Верстапен да добиет трка можам да замислам на мој шо играт и колку редит
Море пријател шо ќе реди забеган. 130 евра лимитот е пред мечот колку ќе игра 130? 60 евра е акаунтот. Ти 3000€ незнаеш како изгледаат, имаш влијание шипак. Зеде се фали дека имал френдови што играат со големи пари на негови типови. Шонема да прочитам уште.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.561
Поени од реакции
1.012
Баерн е европски шампион, многу е подобар од ПСЖ.
Со ваква игра у одбрана ќе примат минимум 2 гола од ПСЖ, Лион комотно можеше да поведе 2-0 до 20минута, ако играат ваква висока одбрана не гледам како ќе ги сопрат Нејмар и посебно Мбапе

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Со ваква игра у одбрана ќе примат минимум 2 гола од ПСЖ, Лион комотно можеше да поведе 2-0 до 20минута, ако играат ваква висока одбрана не гледам како ќе ги сопрат Нејмар и посебно Мбапе

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Не знам, не мислам да се кладам на тој меч.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.956
Поени од реакции
9.587
Море пријател шо ќе реди забеган. 130 евра лимитот е пред мечот колку ќе игра 130? 60 евра е акаунтот. Ти 3000€ незнаеш како изгледаат, имаш влијание шипак. Зеде се фали дека имал френдови што играат со големи пари на негови типови. Шонема да прочитам уште.
Зашо само бет365 е клаџа и сите живејме во Северна Кореја овде ке прекинам и ке те поздравам со рефрен од една многу овде непозната песна и бенд за жал :ljubove:

Gledaj u svoju čašu
Jedi iz svog tanjura
Šta te boli kurac
Šta sad mene fura
Viriš mi i u dupe
U sve rupe nos bi da se gura

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Kako ke ja rachunaat Slovan u Kopacka? Fativ 4 utakmici, ushte ovie mi ostanaa 2 i t2. Gledam i koef ripnal nad 2, ako igraat so rezervi teshko da vleze..

Kajgana Shop

На врв Bottom