Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
super betovi davas na blogot, megjutoa nie sto nemame blog, gi dava samo zavrsenite utakmici i sto vekje si odigral.. bi bilo super da gi stavas tuka tipovite tie sto gi stavas na blogot :D
Све е у ред Али не би било фер спрема оние шо ми се претплатени а ги имат од форумов 2ца.

Mojot jak double za vecerva e Embiid + i Clippers pobeda. @2.70 vkupna kvota

Де пушти линк,мпжда ќе ти се покачи бројката:D
Реално избегавам соработка со Македонци ради плачки,колнења врати ми ги парите,немаш појма,ме скина итн а линк од блогот имаш во потпис кај мене остало по ПП мојме да се договориме

Абе не мроа типови, доволно е информации :)
Сами ќе си најдеме типовите :D:cool:

Tуку Ембид над 27,5 , Фили +7,5 хендикеп , Клиперс 1 и Денвер под 220 поена , sounds good ?

Све е у ред Али не би било фер спрема оние шо ми се претплатени а ги имат од форумов 2ца.
a kako funkcionira blogot, jas ti plakjam mesecno za da dobivam tipovi?

Абе не мроа типови, доволно е информации :)
Сами ќе си најдеме типовите :D:cool:

Tуку Ембид над 27,5 , Фили +7,5 хендикеп , Клиперс 1 и Денвер под 220 поена , sounds good ?
Денвер Јута ја гледав првата скоро цела, нападите на Јута одеа цело време преку играчот што го чува Портер од Денвер. Криминален дефанзивец е човекот, го утепаа Јута, ама буквално секој напад преку него напаѓаа. Може Портер минус да се игра денес, и да добие минутажа ќе влага гарант у проблеми со фаули, плус нема лесни поени на обрач заради Гобер.
Автоматски споено мислење:

Не, ти му плаќаш и плус му даваш типови.

vo zivo gledam ubav 2,10 koef za Dinamo Tbilisi 1x dvojna.. Premrtov gol dadoa Tirana i vrska nemaat od fudbal.. vredi..

Денвер Јута ја гледав првата скоро цела, нападите на Јута одеа цело време преку играчот што го чува Портер од Денвер. Криминален дефанзивец е човекот, го утепаа Јута, ама буквално секој напад преку него напаѓаа. Може Портер минус да се игра денес, и да добие минутажа ќе влага гарант у проблеми со фаули, плус нема лесни поени на обрач заради Гобер.
Автоматски споено мислење:

Не, ти му плаќаш и плус му даваш типови.
porter dobiva povekje minuti poradi dvajcata so im falat barton i haris valjda,
sekogas gi mesam tie. dobar e vo ofanziva, a odbrana bas kriminalen :pos:
jas mislam mitchel treba da odi over 29.5 pak. i koga igrase porter i koga bese out, nikoj ne go zastana. prebrz e, a denver e tromava ekipa, mislam megju poslednite bea vo regularen del po pace.

porter dobiva povekje minuti poradi dvajcata so im falat barton i haris valjda,
sekogas gi mesam tie. dobar e vo ofanziva, a odbrana bas kriminalen :pos:
jas mislam mitchel treba da odi over 29.5 pak. i koga igrase porter i koga bese out, nikoj ne go zastana. prebrz e, a denver e tromava ekipa, mislam megju poslednite bea vo regularen del po pace.
Да бе Мичел ако му тргне нема одбрана за него, врие ликот.

Макаби 13 удари на гол, од кој 5 во рамките на голот во пп. Не сака да влези.

Фала богу :D блогот е користен за други цели од таму ако фатиш бет на непроменета маргина алал вера. Али ми отвори многу опции и врски не останав неприметен.:)

Најѓупски кладилници се нашите, границите и вчера и вечерва ги кренаа за шутеви во голот а квотата мизерија, гитла

Многу е за вечер границата, сакам на Лион оти сметам дека ќе извадат барем 2.5 удари во голот, одбраната на Баерн е климава би требало да влези ова.
Исто и на корнери ќе ја играм оти е над 2.5
Лион да дај гол е 1.80
Барса со никаква игра успеа неколку пати да им направи 100% шанси, ќе ја вметнам во тикетот па што биде нека биде.
А ако играм на изненадување за чешит ќе ја пробам 1х на 4.25 коеф.
Со Сити ми опали ја фатив и 1х и тим 2 плус, за вечер пак така ќе ја пробам.
1.25 за полуфинале не го играм па не знам шо да е.
Евротип е 3.5 границата на Лион а за вкупно удари на гол 10.5 ако имат Лион 4 90% ќе има и Баерн барем 6 удари.
И да помеѓу Молде и Макаби одбрав Макаби 1-1 и 4+ :tapp:

Евротип е 3.5 границата на Лион а за вкупно удари на гол 10.5 ако имат Лион 4 90% ќе има и Баерн барем 6 удари.
И да помеѓу Молде и Макаби одбрав Макаби 1-1 и 4+ :tapp:
Не мора да значи тоа, ама ме нервира шо ги поместуваат границите еден саат пред да почни натпреварот, заинает 10 шута ќе има Лион вечерва :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom