Кладилница (Генерална дискусија)

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.538
Поени од реакции
17.952
Nema pogolemo dno od mene nema, vrzuvam tiket favoriti nba i gi dodavam umrenite Milvoki.Da bide potragicno taa mi ja pisuva Indijana, normalno se vrativ da ja popravam slepcite izgubija.Vaka iam nerven slom a tek ako izleze Indijana pu glupsone eden

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Член од
18 јуни 2017
Мислења
387
Поени од реакции
265
Nema pogolemo dno od mene nema, vrzuvam tiket favoriti nba i gi dodavam umrenite Milvoki.Da bide potragicno taa mi ja pisuva Indijana, normalno se vrativ da ja popravam slepcite izgubija.Vaka iam nerven slom a tek ako izleze Indijana pu glupsone eden

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
ce otpadna jakite mil se da mu ebam

Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
За утре на прв поглед без анализи :

Молде 1 1.45
Дундалк 0-2 1.70
Будучност Т1 1+ 2.10

Туку Wawrinka игра ли у Синсинати ? Гледам утре дават 1.35 за него , ако дадат негде -3,5 гејма ми се става на него.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.909
Поени од реакции
23.601
Molde vo momentov e 1.30-1.33, do utre moze i 1.22 da stane, ne se isplati.

Nego ovie kvalifikacii vredi da se brka handicap.
Eden natprevar se igra, nemozat malite ekipi mnogu da taktiziraat i da se zatvaraat 90 min.
Utre ima poteski natprevari, kje ima dosta iznenaduvanja, ama ete M.Tel Aviv -1.5 i Slovan Bratislava +1.5 pravat 5 kvota pa moze da se probaat tie u tandem.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.871
Поени од реакции
17.667

Eden natprevar se igra, nemozat malite ekipi mnogu da taktiziraat i da se zatvaraat 90 min.
Utre ima poteski natprevari, kje ima dosta iznenaduvanja, ama ete M.Tel Aviv -1.5 i Slovan Bratislava +1.5 pravat 5 kvota pa moze da se probaat tie u tandem.
И на крај ке те заебе како мене денес Легија против Линфилд, се им ебам по список несмасен.

Член од
4 јуни 2019
Мислења
117
Поени од реакции
113

Ја одложија Слован . Имало позитивен на ковид

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
И на крај ке те заебе како мене денес Легија против Линфилд, се им ебам по список несмасен.
Легија се познати, што испаѓаат од секакви аматери во квалификации :icon_mrgr:
Наредна играат со Арарат/Омонија, загарантирано испаѓање.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.667
Поени од реакции
115.295
Секако, 30 ќе им дадат. Јака е Легија е уз поволен ждреб може да догураат далеку, што да не и до групна фаза.

Макаби за денес, 1.40 во Израел а имаат стварно јак тим, а прошла сезона рекорди испобутаа во домашно првенство. Језда Ивич си отиде али не се лоши ни со Холанѓанецов, два пати ги превртеа со по 2 0 Бер Шева у супер куп. За Рига нема потреба да се зборува, летонско првенство, се е кажано.

Слован на голови е ваљда поклон, они се ептен офанзивна екипа, овие па од Фарски да не праам муабет, не ни знаат такви мртовци да се бранат.

Иначе многу мали квоти има што ќе изедат гомна денес, Шериф 1.20, Клуж итн итн. Некоја од овие ќе заебе работа, само која е прашање.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.871
Поени од реакции
17.667
Значи следната цела куќа, точак, заштеденето на Х2 или 1Х. :icon_mrgr:
Автоматски споено мислење:

Него ме мачи едно прашање. Ако добијам на спортлајф ова онлајн (Попрво ке се деси да падне метеор на Земјата, но да не одам оф-топик), како можам да ја префрлам добивката на картичката или како да ги подигнам парите?

Kajgana Shop

На врв Bottom