П
Пљампач
Гостин
Реален и негативен се дијаметрално спротивни работи.
Јас споделвам мое мислење а то не значи дека сум во право или сум некој стручњак.
То е намената на форумот, секој да има пристап во дискусијата на темата.
Ако треба да се збора во суперлатив само за Пелистер и покрај сите недостатоци, тогаш си прајме лоша слика и нереални очекувања.
Јас ја поздравив играта и честитки за прикажаното ама има многу да се работи. Сепак ова е само турнир контролен... Во плејоф треба да се гостува во Скопје, треба да се победи и во ЈС и во Автокоманда.
Дотогаш треба да се работи и да се корегират некои позиции со нови имиња.
Жал ми е шо ви сметат моите коментари, ама то не значи дека вие поќе од мене го сакте Пелистер.
Ако не ми значи клубот нема да дебатирам тука, можам само да читам и без логин.
Поздрав и уживајте во прославата. Не евреме да се препираме сега.
Ако некој смета дека моите коментсри се непригладни со темата, модераторите нека ги избришт моите постови и тука и во темата з афк.
Јас споделвам мое мислење а то не значи дека сум во право или сум некој стручњак.
То е намената на форумот, секој да има пристап во дискусијата на темата.
Ако треба да се збора во суперлатив само за Пелистер и покрај сите недостатоци, тогаш си прајме лоша слика и нереални очекувања.
Јас ја поздравив играта и честитки за прикажаното ама има многу да се работи. Сепак ова е само турнир контролен... Во плејоф треба да се гостува во Скопје, треба да се победи и во ЈС и во Автокоманда.
Дотогаш треба да се работи и да се корегират некои позиции со нови имиња.
Жал ми е шо ви сметат моите коментари, ама то не значи дека вие поќе од мене го сакте Пелистер.
Ако не ми значи клубот нема да дебатирам тука, можам само да читам и без логин.
Поздрав и уживајте во прославата. Не евреме да се препираме сега.
Ако некој смета дека моите коментсри се непригладни со темата, модераторите нека ги избришт моите постови и тука и во темата з афк.