UEFA Europa League

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Добро, ипак не е баш лесно да се освои ЛЕ, зезната лига е, особено при крај, треба малце респект да се стави на имињата на екипиве што го освојуваат натпреварувањево.

И колку и да нема доверба во играчиве на клупава Оле, мораше одма после примениот гол да прави замени, не знам што очекуваше...

Браво за Севиља, заслужено, мислам дека poster child се за натпреварувањево, нешто како финален бос на ЛЕ

Со кој и да ќе игра во финале ќе биде забавна утакмица.

А за догодина се знае, ќе бидат во некоја група со екипи од рангот на Баерн и Сити, лагано ќе завршат на трето место и пак ќе бидат едни од фаворитите за ЛЕ :D

П.С. Пошто победникот на ЛЕ оди директно во ЛШ, а сите екипи што останаа веќе се пласирани преку лигите, што ќе се случи со местото? Следната екипа од лигата на победникот ќе игра квалификации или некоја од послабите екипи ќе добие место плус?

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.570
Поени од реакции
5.616
Kолку ми е само криво што нема да можеме да глеаме Интер - Јунајтед финале...
Како изиграа Јунајтед натпреваров? Стигнав само последните 8 минути да ги изглеам...

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.667
Поени од реакции
7.310
Kолку ми е само криво што нема да можеме да глеаме Интер - Јунајтед финале...
Како изиграа Јунајтед натпреваров? Стигнав само последните 8 минути да ги изглеам...
Ne ripajte odma, da izigraat utre, da ne userat i tie.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Лукаку, Санчез и Јанг ќе играат финале.
Знаат Јунајтед кого купуваат, нема заебанција :D

Добро, Лукаку годинава растура, да не се зезаме

Ама ипак, да не ги запишуваме како финалисти пред време да не им се случи украинско сценарио :D

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Срамота е ова како паѓаат педерчињава да ти ебам тоа мажињата.
Оваа ли е таа јаката Севиља бе?

Sent from my SM-A920F using Tapatalk
Друже Бруно Фернандеш ти е у тим, срамен пенал со Копенхаген изземи се од секоја дискусија за паѓање а со Погба и Лингард у тим комотно и од дискусија за педерчиња исчезни.
И да морам да ти се извинам шо сумњав и техничката способност на Мехехехегвахехехеххер.
А да и Хухухунајтехехехед.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.570
Поени од реакции
5.616
Ne ripajte odma, da izigraat utre, da ne userat i tie.
Воопшто не рипав и не ми беше ниту цел да тролам или ништо слично. Уште пред Интер да го поминат Леверкузен имав пишано дека сакам Интер- Јунајтед финале, ради тие заебанции и закачки што ги има на форумов помеѓу фановите на Интер и Јунајтед. А за жал не бев во можност да ја глеам утакмицата и ме интересираше дали Севиља на „среќа“ ги помина или ги надигра и слично.

Kajgana Shop

На врв Bottom