Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Време е за дефанзивец албанец во Јунајтед. Псе Јо(најтед)Го виде?
Ne ripajte odma, da izigraat utre, da ne userat i tie.Kолку ми е само криво што нема да можеме да глеаме Интер - Јунајтед финале...
Како изиграа Јунајтед натпреваров? Стигнав само последните 8 минути да ги изглеам...
Знаат Јунајтед кого купуваат, нема заебанцијаЛукаку, Санчез и Јанг ќе играат финале.
Друже Бруно Фернандеш ти е у тим, срамен пенал со Копенхаген изземи се од секоја дискусија за паѓање а со Погба и Лингард у тим комотно и од дискусија за педерчиња исчезни.Срамота е ова како паѓаат педерчињава да ти ебам тоа мажињата.
Оваа ли е таа јаката Севиља бе?
Sent from my SM-A920F using Tapatalk
Чекај малце. И Конте знае мозочен удар да го фати и да се изглупира. Фаворите се ама сепак.Лукаку, Санчез и Јанг ќе играат финале.
ЛолЛол, ги извади Окамос и Мароканецот за Мунир и Де Јонг, каков валверде потег е ова![]()
Лоша недела за тебе бајо мој.Лол, ги извади Окамос и Мароканецот за Мунир и Де Јонг, каков валверде потег е ова![]()
Воопшто не рипав и не ми беше ниту цел да тролам или ништо слично. Уште пред Интер да го поминат Леверкузен имав пишано дека сакам Интер- Јунајтед финале, ради тие заебанции и закачки што ги има на форумов помеѓу фановите на Интер и Јунајтед. А за жал не бев во можност да ја глеам утакмицата и ме интересираше дали Севиља на „среќа“ ги помина или ги надигра и слично.Ne ripajte odma, da izigraat utre, da ne userat i tie.