Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Bravo za deckite, mnogu vazni 3boda od seljacive sobravme denes :)
Samo uste da krenat fizicka podgotvenost i kje bide mng bolje.

Браво за играчите но и за Васоски дефинитивно прераснува во голем тренер и менаџер. Важни 3 бода за подигање на моралот и пред се од тешко гостување. Инаку овие Академија стварно мизерни.

Sent from my MAR-LX1A using Tapatalk

Нека биде ова ветер во грб за продолжението... Браво деца, ќе ојачате повеќе, ќе стекнете самодоверба... Башка што сите се тресат од Вардар, ма каков и да бил.

Три бода се три бода, ама јас немам по селски и по мачен фудбал гледано. Па ова е бетер и од сезоната кога за прашок немавме. Не зборам за Вардар конкретно, општо лигава е падната толку мизерно што со 2-3 квалитетни засилувања комотно може да се прошетаме до титула.

Три бода се три бода, ама јас немам по селски и по мачен фудбал гледано. Па ова е бетер и од сезоната кога за прашок немавме. Не зборам за Вардар конкретно, општо лигава е падната толку мизерно што со 2-3 квалитетни засилувања комотно може да се прошетаме до титула.

taka i ke bide... jas mislam deka ke se izigraat uste 3-4 kola pred pak da zabrnat fudbal a na prolet so nekolku zasiluvanja ima da gazime. godinava ke odlucuva koj moze da go izdrzi tempoto a ne kvalitetot do tolku

Ми се напуни срцето морам да признаам. Не знам за вас.
И зашто толку хејт не ве разбирам. Цел стартен тим отиде, едвај 10 дена пред почеток се собра каков таков тим и еве ги пак земаа 3 бода. Па што повеќе може да се бара од овој играчки кадар. Малку да се присоберат, по 2 кола ќе има и пауза и ја ви гарантирам дека ќе ги мочаме и Пандев, и Беласица, и Ѓорче, и вечните пациенти од Битола, и Трим Лум, и Борец. Ние сме институција за оваа боранија, дури и во едни вакви околности.
П.С. Со каква смиреност одигра детето во одбрана (Величковиќ), ја сум фасциниран...
Немаме напад Колевски Матеј и ПопЗлатанов се катастрофа во трета лига има подобри играчи од овие
Немаш појма што збориш. Матеј со Мицевски ни се најдобри играчи во овој момент!

Последно уредено:
И зашто толку хејт не ве разбирам. Цел стартен тим отиде, едвај 10 дена пред почеток се собра каков таков тим и еве ги пак земаа 3 бода. Па што повеќе може да се бара од овој играчки кадар. Малку да се присоберат, по 2 кола ќе има и пауза и ја ви гарантирам дека ќе ги мочаме и Пандев, и Беласица, и Ѓорче, и вечните пациенти од Битола, и Трим Лум, и Борец. Ние сме институција за оваа боранија, дури и во едни вакви околности.
П.С. Со каква смиреност одигра детето во одбрана (Величковиќ), ја сум фасциниран...

Вистински доказ дека постов ти е точен од точка до точка е тоа дека еден битолски сељак ти турул лол емоџи!
Автоматски споено мислење:

@Пљампач си знаеш :sekcza: :sekc: :kuracc:

Последно уредено:

Моја грешка е шо ги коментирам и шо бараме нешто од децата не се имале ни припреми ни ништо во нервоза го кажав.Свака част за прикажаното денес.

realno ako zborime dur imaa sila prvo gi izdominiravme pandevci. nemame zavrsnica i nemame enegrija da izigrame 90 min radi toa sto nemavme pripremi i ne sme uigrani.

drugive so pripremi i zasiluvanja i bez turbulencii ne otskoknuvaat mnogu od nas. ni borec ne pokaza nesto, ni pandevci nitu pak drugite sto gi gledav malku od malku. kako sto rekovte so 2-3 zasiluvanja gazis vo ovaa liga, do prolet rabotite valjda ke se smenat na pozitivno, sto e tuka e ke vidime...

Ќе бидеме уште подобри. Мики Петровиќ иако не играл фудбал долго, ќе помогне доста, ќе видите!
Уште некое засилување чекаме и ако е можно да не си заминат Панта и Матеј

И он, и Наумчевски одлични, вториов и со Борец беше солиден.

Ех, да изиграат бар уште една полусезона некако Брда и Младеновски би било супер. Овој Давид Велковски ми е преслаб, никаков ефект нема напред, ниту пак е нешто добар позади, плус е премногу ситен. Најденов да фати бар малце форма со Мицевски би биле солиден тандем, нападот ќе шкрипи ама бар одбрана цврста да имаме :D

А на Андреј Петејчук и на Давид Велковски знае некој кои им се примарни позиции? Давид го имаат играно и како лев и десен бек и на крилните позиции, но не знам која точно му е природна позиција. Петејчук играше како десен бек претходното коло но беше доста слаб и појма немам дали тоа воопшто му е главна позиција или пак е можеби дефанзивен везен...

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Комплетно се сложувам.
Веројатно сме најслаби, заедно со Беласица. И овие Пандев се мртов клуб, никогаш помртви, ама имаат ветар од ФФМ.
Два пати не осакати судијава, еднаш со офсајдот кога следуваше чист пенал и црвен, потоа со фаулот на Цветановски во контра. Каде виде фаул само. Имаше на времето еден Смоквоски што судеше по директива на тогашно ФСМ, веројатно овој му е роднина.
Сега ќе паднеме физички и веројатно ќе изгубиме на крај. Овие со стандарден тим, 0-6 ќе ги тепавме.
Леле што свирна :pos:
Каков пенал :pos:
Црвениов за Попзлатанов :pos: :pos: :pos:
Не знаеш кој е најтрагичен, дали судијава или двеве екипи...

нели ветар од ФФМ има Академија поради судијата? или ветрот смени правец?

pa imaa... trebase 2-3 da primat na kraj so 1 projdoa

е мн јак ветар. јас пре би рекол Вардар имаше ветар пошо Академија доби црвен за голманот кој крајно ненамарно играше со рака надвор. можеше комотно да не му даде картон и само со индиректен удар да помине.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom