Lockdown supporters cannot bear the thought that Sweden has got it right
Шо ти е инает
Шо ти е инает

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а во неБогатите додека не изумрат 1 милиарда луѓе ???Еве ви бе Бил Геј си кажа, немој да речите дека не ве предупредил...
Крај на пандемијата во богатите држави до крајот на 2021, во другите до 2022
![]()
Бил Гејтс: Крај на пандемијата во богатите држави до крајот на 2021, во другите до 2022
Никој не се осмелува да каже кога точно ќе заврши пандемијата на коронавирусот, а тоа е во моментов најбараната информација во светот.www.mkd.mk
а во неБогатите додека не изумрат 1 милиарда луѓе ???
Во твојот дом ти со сакаш можиш да прајш ама во кафана е забрането.Oвој викенд доста Албанци во хотели, ресторани си правеа свадби/сунети со 250-300 души, ни полиција им дојде ни никој... МВР ќутат како „ПИЧКА ПОД КОШУЛА“... Јас тоа лично го видов...
А нашиве да прават свадба со толку души одма ќе интервенира полиција ќе игра пендрекот долги години младоженецот ќе моча крв ќе има трајни последици и најсреќниот момент на човекот во животот ќе му биде прекинат...
И в куќа од кауриве да се собрани во двор на веридба веднаш ќе дојде полиција...
За нас важи тоа, а за нив не.
Или можеби Албанците не се носители и пренесители на Короната?
Продадена душа македонска...
Се кодошиме еден со еден комшијава во двор прајт веридба имат многу народ собрано, абе пули си работа во твојот двор не правам.
Кој смее да ми забрани колку души ќе соберам во мојот дом??? Ак сакам 1.000 души ќе соберам...
Мој дом мое право...
Пишав 100 х... за било каква хируршка интервенција се бара Ковид Протокол, значи може и ТЕСТ од 4000мкд, а Сунетот оди на ДИВО....Oвој викенд доста Албанци во хотели, ресторани си правеа свадби/сунети со 250-300 души, ни полиција им дојде ни никој... МВР ќутат како „ПИЧКА ПОД КОШУЛА“... Јас тоа лично го видов...
А нашиве да прават свадба со толку души одма ќе интервенира полиција ќе игра пендрекот долги години младоженецот ќе моча крв ќе има трајни последици и најсреќниот момент на човекот во животот ќе му биде прекинат...
И в куќа од кауриве да се собрани во двор на веридба веднаш ќе дојде полиција...
За нас важи тоа, а за нив не.
Или можеби Албанците не се носители и пренесители на Короната?
Продадена душа македонска...
Се кодошиме еден со еден комшијава во двор прајт веридба имат многу народ собрано, абе пули си работа во твојот двор не правам.
Кој смее да ми забрани колку души ќе соберам во мојот дом??? Ак сакам 1.000 души ќе соберам...
Мој дом мое право...
Цена и продавница?Конечно се обезбедив со квалитетни маски за заштита.
Производител: 3M | Модел: Aura 9300+ | Ниво на заштита: FFP3 (N99)
Respirator Standard & Filter Capacity (removes x% of of all particles that are 0.3 microns in diameter or larger)
FFP1 At least 80%
FFP2 At least 94%
N95 At least 95%
N99 & FFP3 At least 99%
N100 At least 99.97%
Можам да кажам дека лежи идеално на лице, дихтува буквално од сите страни.....нема споредба со оние KN95 кои се продаваат во градските аптеки низ Скопје
Штотуку ја сликав, да ви ја презентирам
Прегледај го приврзокот 262009
Прегледај го приврзокот 262010
Прегледај го приврзокот 262011
И дa прaвиме реклaмa кур ме бoли,oд кaде јa купи и кoлку пaри?Конечно се обезбедив со квалитетни маски за заштита.
Производител: 3M | Модел: Aura 9300+ | Ниво на заштита: FFP3 (N99)
Respirator Standard & Filter Capacity (removes x% of of all particles that are 0.3 microns in diameter or larger)
FFP1 At least 80%
FFP2 At least 94%
N95 At least 95%
N99 & FFP3 At least 99%
N100 At least 99.97%
Можам да кажам дека лежи идеално на лице, дихтува буквално од сите страни.....нема споредба со оние KN95 кои се продаваат во градските аптеки низ Скопје
Штотуку ја сликав, да ви ја презентирам
Прегледај го приврзокот 262009
Прегледај го приврзокот 262010
Прегледај го приврзокот 262011
Цена и продавница?![]()
Во аптеката што се наоѓа во холот внатре во Жан Митрев....цената е 310 денариИ дa прaвиме реклaмa кур ме бoли,oд кaде јa купи и кoлку пaри?