UEFA Champions League [2019/20]

Кој ќе го крене овогодишниот Uefa Champions League трофеј во Istanbul ?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
O

ob1

Гостин
Имаше мислења дека Сити нема подобра средина од Реал. Вчера Де Брујне сам ги држеше Крос, Модрич и Касемиро. Вакво движеше на средњак немам видено, елеганција. Штета што вчера се глупираа во завршна фаза, можеа повеќе да дадат.
Џабе е Де Брујне толку јак кога не знае одбрана да игра. :kafence: @Peja989
@ob1
Како средината на Реал предводена од велемајсторот што може да игра прва постава во било кој тим во Европа, Феде Валверде? Мехехехехехехе
Види го бе гомнаров ме тагува и ми измислува муабети ахахах.
Иди тагирај го @zmej gorjanin и урлај му у фаца, не ме замарај мене бем те у уста. :D
Автоматски споено мислење:

Имаше мислења дека Сити нема подобра средина од Реал. Вчера Де Брујне сам ги држеше Крос, Модрич и Касемиро. Вакво движеше на средњак немам видено, елеганција. Штета што вчера се глупираа во завршна фаза, можеа повеќе да дадат.
@ob1
Како средината на Реал предводена од велемајсторот што може да игра прва постава во било кој тим во Европа, Феде Валверде? Мехехехехехехе
Иди тагирај го @zmej gorjanin и урлај му у фаца, не ме замарај мене бем те у уста. :D

@ob1

@ob1

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Јувентус со оваа екипа што ја има не би можел да избори пласман во ЛШ во Премиер Лига. Еден Волфс има подобар среден ред од Јувентус. Во овај момент, освен Дибала нема ниту еден играч од Јувентус кој би можел да игра во било кој топ тим во Европа.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Вечерашниот натпревар ми е битен колку пријателска во пред сезона.

Пред шест месеци поминавте, не мора да форсираш.
Пишуваш да не форсира на некој, кој што од октомври форсира „Пепе колку даде од слободен хехехех“. Добар си :icon_mrgr:
Јувентус - Челзи ќе биде големо дерби во следното коло.

Член од
11 јули 2014
Мислења
3.088
Поени од реакции
4.461

На друга страна знаев дека Јуве ќе испадне послем тоа што го видов последниве месеци. Никаква игра, да не беше Роналдо ни тие голови оваа сезона во ЛШ немаше да ги дадат. И покрај поразот докажа дека е роден победник.
Де брујн е може и најдобар играч во светов воопшто, ама потегот на Зидан со Валверде на клупа никогаш нема да му го разберам.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.667
Поени од реакции
88.546
Дојдоа 5те минути за Серија А фановите кои во другата тема ги нема нигде (или поретко пишуваат) :kuracc: Тоа е, со таква мизерна игра, Јуве заслужи да испадне и од Лион...ај следната сезона е наша :blablab:

Инаку не памтам некој дефанзивец да имал помизерна партија од Варан синоќа. Човекот изгледаше како класичен аматер од трета македонска лига.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Рехехеал. Сити нека освои за уште толку да се курчат со парите и што не ги казнија :love:

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Дојдоа 5те минути за Серија А фановите кои во другата тема ги нема нигде (или поретко пишуваат) :kuracc: Тоа е, со таква мизерна игра, Јуве заслужи да испадне и од Лион...ај следната сезона е наша :blablab:
Секоја следна сезона е ваша во последниве 25 години во ЛШ,вака се тешат сите Јувенташи навечер плачејќи пред да заспијат.:pos:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.246
Поени од реакции
8.150
Се ќе разберам ама да те трола навивач на полуаматерски тим е стварно греота. Ова ко навивач на Шефилд да ги заебава Сити што не освоиле ЛШ.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.590
Поени од реакции
13.957
Ниту купил десет, ниту тие беа негов избор. Освен Де Лихт.

Еве ти како зналац, бујрум појди во Торино и склопи го тимот на Јувентус со Матуиди, Кедира, Данило, Бонучи, Квадрадо, Рабио, Пјаниќ, Ремзи, за освојување на Лига на шампиони.
Буквално овој Лион со Оар и Гимараеш има подбар среден ред.

Ама удри по тренерот, секако.
Па Алегри со овај тим ораше по терен, имаа игра, знаеа што сакаат, со Сарибол не се знае кој пие кој плаќа, немаат позиција играчите на терен, се гушат.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Се ќе разберам ама да те трола навивач на полуаматерски тим е стварно греота. Ова ко навивач на Шефилд да ги заебава Сити што не освоиле ЛШ.
Тој полуаматерски тим од Италија попрво ке освои ЛШ од Јувентус.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom