Нема врска, не се лутам само многу за сигурни ги земате информацииве а се е во ранг на шпекулација. Ако освоиме ФА може и ќе платат клаузула инаку нема шанси, а за Гендузи ќе го шитнат 20м+ без проблемДе бе па и ти, само дискутираме. Ќе го земат на крај секако, загреани се многу. Како што ќе прогресира трансфер периодот, ќе напредуваат во наоѓање заеднички јазик. Мислам дека ќе ја платат клаузулата на крај, сега само опипаваат терен.
Ама ќе им биде проблем да го шитнат Гендузи за добра пара, памти ми зборов.
Ако може двајца деснаци да играат заедно....Мене со Аке ми е чудно и како би функционирале двајца левоноги стопери, знаејќи дека Лапорт си е стандард стартер.
Вака барем на прва мисла, не ми текнува на друг таков стоперски тандем.
Убаво ми текнува, пред 2-3 години друга теорија имаше на темаваАко може двајца деснаци да играат заедно....
Имаше уште еден инцидент кога биле на тренинг во Дубаи, за кој Артета јавно обелодени, ама мое мислење е дека има и некои други епизоди, по што Артета оценил дека Гендузи не е веќе за во клуботМоже и замена за Лапорт да биде, кој му ветува одма прв тим
А чекајте малце, што е проблемот со Гендузи освен што избувна против Брајтон и очигледно е дојдено до расправија со Артета, и претходно ли има правено глупости?
Има историја на проблематично однесување, уште од Франција...Може и замена за Лапорт да биде, кој му ветува одма прв тим
А чекајте малце, што е проблемот со Гендузи освен што избувна против Брајтон и очигледно е дојдено до расправија со Артета, и претходно ли има правено глупости?
На што конкретно мислиш, не можам да се сетам на дискусијата?Убаво ми текнува, пред 2-3 години друга теорија имаше на темава![]()
Двајца леваци и двајца деснаци.На што конкретно мислиш, не можам да се сетам на дискусијата?
Воопшто не е исто, деснаците се снаоѓаат и на двете страни, леваците се ограничени.Ако може двајца деснаци да играат заедно....
Аке не беше десен штопер или лошо памтам? Се си мислам десно играше, ако е така, нема да има проблем да игра со Лапорт.Воопшто не е исто, деснаците се снаоѓаат и на двете страни, леваците се ограничени.
Аке ќе игра или лев бек прва постава или ако Пеп планира 3ка позади па овој да игра лев штопер, или резерва на крај краева.
Не глеам како би играл у пар со Лапорт во одбрана со 4. Ама ај може ќе бидеме сведоци на уште еден револуционерен потег од Гвардиола.