Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Де бе па и ти, само дискутираме. Ќе го земат на крај секако, загреани се многу. Како што ќе прогресира трансфер периодот, ќе напредуваат во наоѓање заеднички јазик. Мислам дека ќе ја платат клаузулата на крај, сега само опипаваат терен.

Ама ќе им биде проблем да го шитнат Гендузи за добра пара, памти ми зборов.
Нема врска, не се лутам само многу за сигурни ги земате информацииве а се е во ранг на шпекулација. Ако освоиме ФА може и ќе платат клаузула инаку нема шанси, а за Гендузи ќе го шитнат 20м+ без проблем

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Мене со Аке ми е чудно и како би функционирале двајца левоноги стопери, знаејќи дека Лапорт си е стандард стартер.

Вака барем на прва мисла, не ми текнува на друг таков стоперски тандем.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.688
Поени од реакции
8.326
Сити се изгорени од централните па сега тргнаа да купат све што мрда на таа позиција! Од друга страна може да се разбере Пеп, пола сезона Фернандињо му игра централен.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.897
Поени од реакции
67.549
Мене со Аке ми е чудно и како би функционирале двајца левоноги стопери, знаејќи дека Лапорт си е стандард стартер.

Вака барем на прва мисла, не ми текнува на друг таков стоперски тандем.
Ако може двајца деснаци да играат заедно....

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Сега уште 170 милиони фунти на лев и десен бек и наместо -18, следната сезона ќе биде на -10 од Ливерпул.

Иначе супер трансфер и за двете страни. Можеби Аке повеќе му требаше на Сити отколку на Челзи во моментов, ама секако дека ми е криво што не се врати назад.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Може и замена за Лапорт да биде, кој му ветува одма прв тим :D

А чекајте малце, што е проблемот со Гендузи освен што избувна против Брајтон и очигледно е дојдено до расправија со Артета, и претходно ли има правено глупости?

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864

А чекајте малце, што е проблемот со Гендузи освен што избувна против Брајтон и очигледно е дојдено до расправија со Артета, и претходно ли има правено глупости?
Имаше уште еден инцидент кога биле на тренинг во Дубаи, за кој Артета јавно обелодени, ама мое мислење е дека има и некои други епизоди, по што Артета оценил дека Гендузи не е веќе за во клубот

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Со банот само го наљутија Сити, сега шеиците има да го купат светот. Очекувам и по напаѓач да тргнат и по бекови.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.897
Поени од реакции
67.549

Има историја на проблематично однесување, уште од Франција...

Убаво ми текнува, пред 2-3 години друга теорија имаше на темава :)
На што конкретно мислиш, не можам да се сетам на дискусијата?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
На што конкретно мислиш, не можам да се сетам на дискусијата?
Двајца леваци и двајца деснаци.
Дека деснак е научен да игра со партнер деснак или левак додека левак со партнер само деснак.
Дека двајца штопери леваци не можат едноставно да функционираат. Нешто беше за Ливерпул, можни трансфери и Агер мислам беше у муабет (значи има повеќе од 2-3 години и не сум баш сигурен уствари дека беше за Агер муабетот)

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ако може двајца деснаци да играат заедно....
Воопшто не е исто, деснаците се снаоѓаат и на двете страни, леваците се ограничени.

Аке ќе игра или лев бек прва постава или ако Пеп планира 3ка позади па овој да игра лев штопер, или резерва на крај краева.

Не глеам како би играл у пар со Лапорт во одбрана со 4. Ама ај може ќе бидеме сведоци на уште еден револуционерен потег од Гвардиола.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.590
Поени од реакции
13.956
Воопшто не е исто, деснаците се снаоѓаат и на двете страни, леваците се ограничени.

Аке ќе игра или лев бек прва постава или ако Пеп планира 3ка позади па овој да игра лев штопер, или резерва на крај краева.

Не глеам како би играл у пар со Лапорт во одбрана со 4. Ама ај може ќе бидеме сведоци на уште еден револуционерен потег од Гвардиола.
Аке не беше десен штопер или лошо памтам? Се си мислам десно играше, ако е така, нема да има проблем да игра со Лапорт.

Kajgana Shop

На врв Bottom