Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Турската варијанта се вика ѓозлеме и не е иста...
Варијации, ги има многу на наше тло, оригиналот се знае од каде е.
Бтв незнам дали сфати, на охриѓани им треба школо како да се услужливи, и како да го развиват туризмот. Затоа и дадов препорака за во Турција. А за тоа езеро и море не се споредува, само излитена реплика, која ја се користи да се оправда се што не чини во Охрид.

Варијации, ги има многу на наше тло, оригиналот се знае од каде е.
Бтв незнам дали сфати, на охриѓани им треба школо како да се услужливи, и како да го развиват туризмот. Затоа и дадов препорака за во Турција. А за тоа езеро и море не се споредува, само излитена реплика, која ја се користи да се оправда се што не чини во Охрид.
Охриѓаниве се многу свесни за сите недостатоци.. Треба власта, општините, туристичките асоцијации да направат стратегија и да ја се обидат да ја имплементираат што не им оди години наназад. Последниве постови се во контекст на новонастанатата ситуација со која нема ниту елементарен ред и поредок.
Ти ја разбрав поентата ама кај нас не се работи за учење од туѓи конепции, туку на надминување на селективно и корумпирано однесување на одговорните во градот.

Охриѓаниве се многу свесни за сите недостатоци.. Треба власта, општините, туристичките асоцијации да направат стратегија и да ја се обидат да ја имплементираат што не им оди години наназад. Последниве постови се во контекст на новонастанатата ситуација со која нема ниту елементарен ред и поредок.
Ти ја разбрав поентата ама кај нас не се работи за учење од туѓи конепции, туку на надминување на селективно и корумпирано однесување на одговорните во градот.
Свесни се поединци. Грото се по својата поганост еднакви на тие што сега дојдоа и го урниса и она што остана за фалење.

Испадна сега дека сепак ќе се одржуваат концертите освен аца лукас така?

Газда Паја вечер сигурно ќе се одржи, Газда Паја бе, да фатиш корона и да те држат еден месец затворен дома на овие горештини оти не си можел да одолееш на Газда Паја :ROFLMAO::place:

Petar Graso na anticki ke pee na 1 avgust. Ke se odrzi sigurno.

Vo Leskoec se baralo soba poveke :icon_mrgr: 3 sobi na cel sprat, sekoja soba nakrcani po 4 kreveti, zaednicka kujna za site, zaednicki toalet 1, ( znaci eden toalet za 12 lugje), i 1 boljer od 80 litri za site:facepalm:

Da go cekas sosedot od sosednata soba da izleze od toalet, za ti da vlezes. I posle ke kazes" Na odmor bev".

Od vakvi takozvani " izdavaci na sobi" se rusi renometo na Ohrid. Ne sekoja budala vo sekoja supa treba da izdava sobi. Treba da se znae jasno i glasno koj se ima pravo da se zanimava so turizam i ugostitelstvo.

Petar Graso na anticki ke pee na 1 avgust. Ke se odrzi sigurno.

Vo Leskoec se baralo soba poveke :icon_mrgr: 3 sobi na cel sprat, sekoja soba nakrcani po 4 kreveti, zaednicka kujna za site, zaednicki toalet 1, ( znaci eden toalet za 12 lugje), i 1 boljer od 80 litri za site:facepalm:

Da go cekas sosedot od sosednata soba da izleze od toalet, za ti da vlezes. I posle ke kazezs" Na odmor bev".

Od vakvi takozvani " izdavaci na sobi" se rusi renometo na Ohrid. Ne sekoja budala vo sekoja supa treba da izdava sobi. Treba da se znae jasno i glasno koj se ima pravo da se zanimava so turizam i ugostitelstvo.
И тоа пази за време на пандемија да користиш тоалет и кујна заедно со уште 10 души кои не ги познаваш :popce:
Не корона сида ќе фатат

Како бре од турци ќе учиш како се прави туризам ... ај нек ми објаснит девојкава .. Тие истите турци шо идат со све платено во хотел и влегват по локаливе во центар само за на мочање а не сакет едно кафе да се напијат ...

Како бре од турци ќе учиш како се прави туризам ... ај нек ми објаснит девојкава .. Тие истите турци шо идат со све платено во хотел и влегват по локаливе во центар само за на мочање а не сакет едно кафе да се напијат ...
Кој турци ?

Кој турци ?
Тие истите турци што треба да не учат како се прави и развива туризам истите тие што секоја година идат и се дерат како да се в'планина со овци ... едниот на плоштад другиот летница така се разбирет . Погнасен народ од нив само грчиштана .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom