Serie A 2019/2020

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 март 2018
Мислења
17.301
Поени од реакции
19.769
Бернардески е најпреценетиот фудбалер во цела Италија ако не и пошироко.
Јас поголема цепејнца од овој немам видено во скоро време.
Со цел памет Сари го остави до крај да игра да се брука,сега и тој клуб кој изразил желба некогаш да го купи се има предомислено.
Немаше топка денес да не ја шутни или подај а да не заврши над стадион, еден пас не погоди,еден.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Нема што да кријам, си ги почитувам оние мртви помали екипи што му даваа посебен шмек на првенството, Киево, Лече, Сиена, Месина... ^__^
Mилан.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.668
Поени од реакции
59.773
Нема што да кријам, си ги почитувам оние мртви помали екипи што му даваа посебен шмек на првенството, Киево, Лече, Сиена, Месина... ^__^
Каков шмек му даваше Киево на првенството жити се, на тоа ораницата од терен и стадион што не можат да го наполнат и Реал Мадрид да им гостува? Или Лече, мислам не знам што дискутираме, Лече е, битни се како Саса од Македонска Каменица.

Повеќе би ги гледал Сиена, Беневенто, Сасуоло, екипи со помали ама полни стадиончиња и добра атмосфера.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.245
Поени од реакции
18.449
Не дека сакам да останат Лече, ама голем ќеиф ќе ми биде да отпаднат Џенова.

За опстанок се борат, губат 5-0 од Сасуоло.

Хрк, пу!

Член од
5 март 2018
Мислења
17.301
Поени од реакции
19.769
Не дека сакам да останат Лече, ама голем ќеиф ќе ми биде да отпаднат Џенова.

За опстанок се борат, губат 5-0 од Сасуоло.

Хрк, пу!
Затоа што убаво вика Џони, последно коло играат дома со Верона и најверојатно ќе го добијат тој натпревар.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.683
Поени од реакции
88.639
Каков шмек му даваше Киево на првенството жити се, на тоа ораницата од терен и стадион што не можат да го наполнат и Реал Мадрид да им гостува? Или Лече, мислам не знам што дискутираме, Лече е, битни се како Саса од Македонска Каменица.

Повеќе би ги гледал Сиена, Беневенто, Сасуоло, екипи со помали ама полни стадиончиња и добра атмосфера.
Киево последниве 20 години си направи име во Серија А, во таа дупка од стадион редовно губеле бодови големиве екипи.

Лече редовно се чмае горе-доле во Серија А и Серија Б, и мене ми се симпатични, посебно што доаѓаат од југот на Италија каде не се богати клубовите освен Наполи.

Сиена истотака имаше дупка недограден стадион, али редовно делеа бодови на Јувентус :backa:

Месина имаа преубаво мало стадионче

И така да не редам веќе

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom