- Член од
- 8 мај 2020
- Мислења
- 77
- Поени од реакции
- 147
Twin Rotary ти е голема предност кај инвертер уредите, многу полесно постигнува зададена температура доста поубаво се справува со поектремни температури и вади доста повеќе KW баш тогаш кога ти е најпотребно - Претежно ова Twin Rotary има кај помоќните уреди кои повеќе се екплоатираат, но го има и кај одредени ексклузивни модели како DAISEKAI на Toshiba и во помалите единици, и со тоа се доста поефикасни во нивната намена, а и поповерливи. Инаку секогаш кога се може е поубаво да се има снага плус, зависно од просторот кој се загрева- лади. Е сега ти најдобро си го познаваш просторот и секако изборот е твој. Во поглед на Suzumi серијата ти е една од најдокажаните од моделите на Toshiba( можеш да најдеш многу убави искутва на форумов) Се надевам моето мислење и искутво ке ти помогнат.А извини кои се предностиве на twin rotary? Иначе да го гледав моделов сузуми 22 ама некако мислам подобро е 5.5 и изборов ми паѓа измеѓу сузуми 18 и fujitsu KTM 18, за сузуми имам цена 67500 а ктм 68100 и двете се twin rotary (кое што не ја знам предноста од обичниве) и сега незнам модулација на КТМ
Секое добро.