Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kade vide da recam da uklucis trofazen boljer na monofazna struja? Jasno rekov kakov osigurac treba za takov bojler. Procitaj go ubavo prasanjeto pred da se pravis pameten i takvi odgovori da davas.
Sve elektricari tuka od koa pocnaa da merat kolku im trosi klimata. Svasta be!
@mdeni aj ova mene objasni mi go ne te razbrav bas.63A и 200в се 12кв. 3 клими би повлекле околу 5-6кв во максимална потрошувачка.
Ај препрочитај пак. И не е исто со се.@mdeni aj ova mene objasni mi go ne te razbrav bas.
Kako toa 63A se 200в ?
Cekaj ova 63 A i 200в dali se ( volti ) zaedno se e 12 kw taka li e ? ? ?Ај препрочитај пак. И не е исто со се.
200V e jacina na naponot na strujata taka ?63A и 200V се 12KW.
200 волти (или нека биде 220-230) е напонот, 63 ампери е јачината, а 12 киловати се моќност.200V e jacina na naponot na strujata taka ?
nekolku tuka imame iskustva. Jas konkretno imam sekundarno iskustvo. Majka mi i tatko mi imaat, od zena mi nejzinite imaat Haier, baba i ima Haier itn. @најубав ima Haier Green kako shto prashuvash ti i @HEKOJ ima Haier od starata na r410. Isto taka i @Dr Zmigo ima Haier na r40 freon. Odlichni klimi za parite, brkaat rabota odlichno.Здраво, дали има некој искуство со HAIER TUNDRA GREEN или воопшто со HAIER како бренд? Фала ви
Јас имам Haier Tudra Green 5.5-ка монтирана во дневна со кујна 42 м2 во куќа, зидови гола цигла од надвор а одвнатре само малтарено, таванот солидно изолиран и овој простор досега го загрева одлично, мнооогу сум задоволен од тој аспект. За сметки чекам да дојде декемвриската за да знам колку трошиЗдраво, дали има некој искуство со HAIER TUNDRA GREEN или воопшто со HAIER како бренд? Фала ви
Ако те интересира нешто друго слободно прашај.