Lester Freamon
A man of focus, commitment, sheer will...
- Член од
- 14 јануари 2015
- Мислења
- 16.238
- Поени од реакции
- 36.513
Не само тука туку секаде треба да се потенцираат овие работи и да не глумиме многу пацифисти дури некој ни плука врз глава.Се супер, се сложувам, и не гледам како нешто од ова се спротиставува на мојот цитат, освен делумно првата реченица.
Во однос на болдираново, со спамање на форумов не гледам како би се промениле шансите јас и ти да се заразиме.
Беше пишано, се знае дека им се плашат институциите, потфрли МВР, си ги имаат така некако поставено работите Албанците во државава, тука спамање нема фајде.
Евентуално у ДК некој ако сака да си се пожали, во спротивно нека влезе у политика и нека се обиде да ги промени работите.
А со месеци дрн дрн ифтари, муслимани, тесни улички, и постирање стари линкови тука...
На ова прашање би требало да добиеш одговор само ако направиш (или ако се направи) некоја статистика за тоа колку се дрндало одредено време по настаните со Цаца и Кондратенковци, и колку се дрндало одредено време по ифтарите. Тоа што поради ифтарите настанале поголеми кластери не дава за право да се дрнда со месеци отпосле. Не ја користи картата дека не си ме прашал мене
Се додека не е оф-топик не гледам зошто да не пишуваат факти (иако во нив на некој начин може да се најдат увредени нашите мили сограѓани).
А овие требаше да одговараат кривично за нарушување на јавното здравје и безбедност.