Фан Клуб: Интер

Еднаш во животот ќар да видам и од Интер.
мене 2 пат, ги чекав 3+ со верона за 35 бона, денес ги имав 2-4 за 19 бона и среќа имав 35 мин не падна гол...

Ќе спомнеме Хандановиќ што направи или не мора?

Сериозно треба нашиве да направат две работи за следна сезона. Првата е да бараат замена за Хандановиќ, али сериозен голман, не некој жими куров. Втората е да му ја земат капитенската лента затоа што најголем нон сенс е голман да биде капитен, особено не Хандановиќ кој нема никакви лидерски способности.

Сериозно треба нашиве да направат две работи за следна сезона. Првата е да бараат замена за Хандановиќ, али сериозен голман, не некој жими куров. Втората е да му ја земат капитенската лента затоа што најголем нон сенс е голман да биде капитен, особено не Хандановиќ кој нема никакви лидерски способности.
Алисон?

За второто си во право, ако не е он, тогаш ваљда Броз кој е удрен со мокра чорапа, а според мене следен ќе биде Шкринијар

Алисон?

За второто си во право, ако не е он, тогаш ваљда Броз кој е удрен со мокра чорапа, а според мене следен ќе биде Шкринијар
Не, ама некој млад и перспективен. Пример некој ко Раду, нешто у тој фазон, али дефинитивно мора да го мењаат падавичарон.

И да не се сфатиме погрешно, општо мислам дека голман не треба да е капитен, не стрикно Ханда.

Не, ама некој млад и перспективен. Пример некој ко Раду, нешто у тој фазон, али дефинитивно мора да го мењаат падавичарон.

И да не се сфатиме погрешно, општо мислам дека голман не треба да е капитен, не стрикно Ханда.
Се слагам, голманите се општо удрени.
Мора да размислуваат на замена, ама тешко освен ако не им искочи некој ептен добар дил, не е критична ситуација па да Конте реагира.

Сега го гледам хајлајтсот, пасот од Санчез до Кандрева, и од каде овој не може да го погоди голот :pos:

Од Интер вести денес издвојуваме,

Скринјар на трансфер листа заедно со Лаутаро а нов договор за Валеро и Дамброзио. Паца интер амала (y)

Говно јувенташко .....

Дамброзио е во ред, нека грее клупа, ама на Валеро да му продолжат договор е надвор од здравиот памет. Туку ајде да не брзаме, секакви вести ќе излегуваат.

Лаутаро не ми е проблем, ако остане е супер, ако замине е во ред со оглед на цената што ја држи.

Скринијар ќе биде огромна грешка, човекот покажа лани каква класа е, треба да се мотовира само. Нека му дадат капитенска лента и бекови да покриваат, ќе ги фрла противниците во аут. Вака ќе го шитнат за некои 50м и ќе се претвори во ѕвер некаде, како Р.Карлос на времето. А и каде ќе најдеме заглам замена за тие пари?

Ова сериозно Скринијар е ставен на трансфер листа?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom